Uite cum arată Mihai, Dana şi Ionică din „Liceenii” după 28 de ani!

De Geo Berciu, pe

Ştefan Bănică Junior, Oana Sârbu şi Mihai Constantin, idolii a generaţii de adolescenţi după rolurile memorabile din „Liceenii”, s-au întâlnit cu public la 28 de ani de la lansarea filmului care i-a făcut celebri.

Ştefan Bănică Junior, Oana Sârbu şi Mihai Constantin au participat la Iaşi la festivalul „Serile filmului românesc TIMPUL” şi cu această ocazie au fost proiectate cele trei părţi ale filmului fenomen „Liceenii”. Cei trei actori, care i-au interpretat atunci pe Dana, Mihai şi Ionică, le-au vorbit studenţilor de la jurnalism şi publicului larg povestind momentele de neuitat prin care au trecut în urmă cu 28 de ani.
Uite cum arată Mihai, Dana şi Ionică din "Liceenii" după 28 de ani!

După eveniment, Oana Sârbu a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare alături de Ştefan şi Mihai, la 28 de ani de la realizarea celebrului serial . „Intre doi barbati frumosi! Ani, de liceu!… history..”, a scris artista.
Uite cum arată Mihai, Dana şi Ionică din "Liceenii" după 28 de ani!

Filmul, adevărat manifest al unei întregi generaţii, a fost punctul de plecare al carierei multor vedete aflate atunci la început de drum. „Liceenii”, în regia lui Nicolae Corjos, spune povestea de dragoste a doi „boboci” (liceeni în primul an de studii) care se îndrăgostesc. Mihai (Ştefan Bănică Jr.) este un provincial ajuns la un liceu din Bucureşti, unde pasiunea sa pentru filosofie şi matematică va fi eclipsată de iubire, iar Dana (Oana Sârbu) este o împătimită a campionatelor de şah. Idila lor va fi plină de naturaleţe, dar va trece prin multe încercări.
Uite cum arată Mihai, Dana şi Ionică din "Liceenii" după 28 de ani!

Alături de interpreţii tineri, alte roluri bine conduse aparţin actorilor Ion Caramitru şi Tamara Buciuceanu, care îi interpretează pe idealistul profesor de istorie, dirigintele clasei, numit de elevi „Socrate”, respectiv pe severa profesoară de matematică poreclită „Isoscel”. Provincialul Mihai, locuieşte la cămin. Este coleg de cameră cu Ionică (Mihai Constantin), care este îndrăgostit de Geta (Cesonia Postelnicu), şi împreună vor susţine corigenţa la matematică. Reuşesc să promoveze spre bucuria colegilor şi a dirigintelui Socrate.
(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter