Actorii Joaquin Phoenix și Rooney Mara au devenit părinți pentru prima dată

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 13:56

Cuplul este extrem de discret. Până acum, niciunul nu a confirmat informația. Perechea nici nu a anunțat formal că urmează să devină părinți.

Actorii Joaquin Phoenix și Rooney Mara au devenit părinți pentru prima dată

Actorii Joaquin Phoenix (45 de ani) și Rooney Mara (35 de ani) au devenit părinții unui fiu, River, numit în onoarea regretatului frate al actorului, River Phoenix, care s-a stins din viață în octombrie 1993, la doar 23 de ani, în urma unei supradoze. Regizorul Victor Kossakovsky a dezvăluit informația despre fiul actorilor într-un Q&A organizat după lansarea filmului Gunda, în cadrul Festivalului de Film de la Zurich, potrivit Just Jared.

Joaquin și Rooney s-au logodit în anul 2019. Potrivit presei internaționale, speculațiile privind sarcina lui Rooney au apărut începând din luna mai. Paparazzi au fotografiat-o pe actriță purtând un outfit foarte larg, care-i ascundea sarcina.

Cuplul s-a cunoscut în anul 2013, pe platourile de filmare ale peliculei Her. Relația lor a început însă trei ani mai târziu, în 2016, după ce s-au reîntâlnit la filmările producției Maria Magdalena. Joaquin și Rooney și-au confirmat relația în 2017, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes.

Au conversat și s-au îmbrățișat după ce actorul a fost premiat pentru reprezentația din filmul You Were Never Really Here. „Vorbeau non-stop. O discuție nesfârșită. Apoi s-au îndreptat spre mașina lor în timp ce se țineau de mână. Păreau un cuplu foarte natural”, declara cineva, la acea vreme.

Deși și-au confirmat relația, Phoenix și Mara și-au păstrat viața de cuplu departe de ochii curioșilor. Într-un interviu oferit publicației T Magazine în 2017, bărbatul a confirmat că, încă de atunci, el și Rooney locuiesc împreună.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit 4 ani! Primele imagini de la aniversarea micuței

Lavinia Pîrva s-a reprofilat. Din ce face bani acum soția lui Ștefan Bănică

Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Cum arată sufrageria ducesei de Sussex

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter