Acesta este parfumul pe care îl folosește Rihanna, după care toată lumea este înnebunită

De Bianca Prangate, pe

Cântăreața Rihanna este cunoscută pentru frumusețea ei naturală și simțul fashion. Se pare însă că un alt lucru pentru care este cunoscută artista este parfumul ei superb.

Mai multe vedete au comentat despre mirosul minunat al cântăreței. Spre exemplu, Cardi B a spus entuziasmată despre Rihanna că miroase bine când a participat la BET Awards. De asemenea, Jennifer Lawrence a povestit cum a fost când a întâlnit-o pe Rihanna în timpul turneului de presă Hunger Games: „Era atât de frumoasă și avea pielea foarte, foarte fină și mirosea cu adevărat bine”. Și Nick Jonas a confirmat acest lucru în 2016: „Miroase extraordinar, asta pot să vă spun”. La rândul său, Ryan Seacrest a postat un tweet în 2015, în care a spus: „Miros pe toată lumea pe covorul roșu și [Rihanna] a fost vedeta cu cel mai frumos miros la [Premiile Grammy]”. Până și posesoarea canalului de YouTube Nikkie Tutorials a comentat pe subiect, spunând că Rihanna miroase precum raiul.

Nu este de mirare că oamenii vor să știe ce parfum folosește totuși artista, de primește atât de multe complimente. Din fericire, răspunsul a fost aflat – este vorba de parfumul „Love, Don’t Be Shy” de la By Kilian, un amestec delicios de vanilie, caramel, zahăr, neroli și floare de portocal. În 2016, un amic de-al Rihannei, al cărui cont de Instagram este @stylishagent, a dat share pe Instagram la un clip în care artista recunoaște că poartă parfumul cu pricina.

Dacă vrei să miroși și tu precum cântăreața, găsești parfumul pe BestValue și Notino.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter