5 motive pentru care Oana Zăvoranu seamănă cu Michael Jackson

De Diana Zagrean, pe

Amândoi au ales să-şi trăiască viaţa în lumina reflectoarelor, amândoi au avut vieţi zbuciumate şi au ajuns de multe ori la spital, în ultimul hal. Iată 5 motive pentru care Oana Zăvoranu seamănă cu Michael Jackson.

Operaţii estetice

 
Michael Jackson a început discret, în anii ‘80 cu rinoplastii şi albirea progresivă a pielii prin utilizarea unei crème numită Porcelana. Surse din apropierea artistului spuneau la vremea respectivă că atât el, cât şi sora Latoya aveau casa plină cu lăzi din această cremă.
În plus, Michael Jackson a slăbit foarte mult şi oricine îl cunoştea a observat că forma feţei i s-a schimbat puţin.
Albirea puternică a feţei a fost atribuită şi unei boli de piele numită vitiligo, de care se pare că Michael suferea.
Experţii întrebaţi despre presupusele operaţii au estimat că Michael Jackson a mai suferit şi câteva rinoplastii (ne amintim cu toţii de nasul care a căzut şi de proteza temporară pe care o purta în loc de vârful nasului în anii 2000), un lifting al frunţii, remodelare a pomeţilor, modificare a buzelor şi crestarea bărbiei. Până în 1990, se pare că Michael Jackson suferise peste zece intervenţii chirurgicale.

Oana Zăvoranu a început în forţă cu modificările corporale, vedeta suferind nenumărate operaţii de mărire şi micşorare a sânilor (în funcţie de sursele din presă, Oana Zăvoranu are între cinci şi şapte modificări numai la nivelul sânilor).
De asemenea, ea s-a mai supus unor liposucţii pe şolduri şi coapse (din nou, niciuna confirmată), o posibilă îngroşare a gleznelor şi alte intervenţii, pe care Oana Zăvoranu nu le recunoaşte (botox, lipoaspiraţie abdomen, peelinguri chimice, etc).

Citeşte mai departe şi află cele 5 motive pentru care Oana Zăvoranu seamănă cu Michael Jackson de pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter