Virgil Popescu, ministrul Economiei, testat pozitiv pentru COVID-19

De Unica.ro, pe
Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Acesta a făcut anunțul pe rețelele de socializare. 

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Acesta a precizat că starea lui de sănătate este una bună.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv. Nu am simptome grave.
Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, a transmis ministrul Economiei, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook.
Acesta nu s-a mai putut alătura delegației guvernamentale care a plecat pentru două zile în vizită în Israel. Ceilalți membri ai delegației au avut rezultate negative la testele pentru COVID-19. Printre cei care vor face o vizită oficială în Statul Israel și în Palestina se numără prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, şi ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, potrivit Digi24.
Sursă foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter