Victor Slav, surprins în tandrețuri cu sosia Biancăi Drăgușanu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 22 octombrie 2018, 17:13
Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au despărțit de aproximativ patru luni și dacă fosta sa soție s-a afișat până acum la brațul a doi bărbați, prezentatorul TV a fost foarte rezervat în astfel de gesturi, cel puțin până acum.

Victor Slav pare mai hotărât ca niciodată să-și refacă viața sentimentală, dar se pare că nu se îndepărtează foarte mult de tiparul Biancăi Drăgușanu. Spunem asta după ce a fost surpins în tandrețuri cu o domnișoară din Sibiu care seamănă izbitor cu fosta sa soție.

Conform Cancan, Victor Slav împreună cu Bogdan Vlădău au fost prezenți zilele trecute la un eveniment desfășurat în Sibiu, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a lăsat prins în mrejele unei blonde cu forme voluptoase și apetisante. Cei doi s-au îmbrățișat, s-au atins și s-au sărutat gingaș întreaga seară. Se pare că sosia Biancăi Drăgușanu era animatoare în locația respectivă, dar asta nu pare să fi fost o piedică pentru prezentatorul TV care a petrecut alături de tânăra domnișoară până spre dimineață. Vezi imaginile cu Victor Slav și sosia Biancăi Drăgușanu aici!

Citește și – Giulia Anghelescu, criticată dur de Iulia Albu: „Și scutec, și perdea, si lanțuri, și franjuri”

Citește și – Înțelegerea secretă dintre Misha și Connect-R

Sursă foto: arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter