Sărbători negre pentru Crina Abrudan. Tatăl său, actorul Ion Abrudan, a murit

De Mădălina Manole, pe
Sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel pentru Crina Abrudan. Prezentatoarea TV și-a pierdut tatăl chiar în a doua zi de Crăciun.

În prima zi de Crăciun, actorul Ion Abrudan a suferit un infarct și a fost transportat de urgență cu elicopterul la Timișoara. Din păcate, acesta a murit pe masa de operație, pe 26 decembrie, în urma unei complicații. În acel moment Crina Abrudan se afla în vacanță în Dubai, sărbătorind împlinirea vârstei de 44 de ani a soțului său, Gabi Popescu, născut pe 25 decembrie. La aflarea cumplitei vești, prezentatoarea TV s-a întors de urgență în țară și, totodată, a postat pe pagina de Facebook un mesaj emoționant:

Anul acesta de Crăciun am aflat că nu e o vorbă goală când se spune că de Sărbători Dumnezeu Îi cheamă la El pe cei mai buni. În aceasta dimineaţă s-a stins din viaţă tatăl meu, Ion Abrudan… A aşteptat să mai vadă o singură dată răsăritul şi apoi a plecat aşa cum a trăit toata viaţa: discret, în linişte, repede ca să nu deranjeze pe nimeni cu boala lui, parcă jenat de agitaţia ce se va crea după ce oamenii care l-au cunoscut vor afla vestea. L-am văzut pe Tata murind de câteva ori pe scenă. Parcă a vrut să ne pregătească pentru această Ultimă Scenă însă, dragă Tată, de data asta nu ţi-a ieşit! Te-ai dus atât de repede şi fără niciun efect că nu am mai apucat să-ţi mulţumesc pentru toate comorile pe care le-am descoperit alături de tine, îndrumată de tine, împinsă de la spate uneori de tine. Nu, cortina nu a căzut pentru tine, tată, în această dimineaţă! Ai terminat un rol şi te-ai dus, alături de marii tăi prieteni şi colegi, să joci în trupa pe care Dumnezeu a adunat-o în Rai!” – a scris Crina Abrudan pe pagina sa de Facebook.

Ion abrudan a murit

Actorul Ion Abrudan s-a născut în Oradea, pe 29 martie 1938. A urmat Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti, unde i-a avut colegi pe Gheorghe Dinică şi Marin Moraru. După absolvire a fost repartizat la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamţ.

 

„Vineri, tatăl meu se va afla pentru ultima dată in teatrul pe care l-a iubit si l-a slujit mai bine de cinci decenii. Toți cei care vor să își ia rămas bun de la actorul Ion Abrudan o pot face începand cu ora 11.00. Va sta acolo preț de o reprezentație. Ultima. Apoi, împreună vom mai străbate încă odată centrul orașului pe care Tata nu a putut să-l părăsească niciodată. Va fi ultima lui plimbare prin Oradea! Tot vineri la ora 14.00 are loc la capela Hașaș ceremonia funerară.” – a anunțat Crina Abrudan pe pagina sa de Facebook.

Citește șiCe rochie a purtat Crina Abrudan la cununia civilă

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter