Verdictul procurorilor în cazul morții lui Prince: A luat o supradoză

De Oana Savin, pe
La doi ani de la moartea cântărețului Prince, procurorii au decis: a murit din cauza unei supradoze accidentale de fentanil. Așadar, nicio persoană nu va fi pusă sub acuzare.

Prince nu avea idee că lua o tabletă contrafăcută care putea să îi provoace moartea„, a declarat procurorul Mark Metz, din comitatul Carver, Minnesota, citat de CNN.

Potrivit procurorului, nu există dovezi referitoare la modul în care artistul obţinuse tabletele de fentanil, astfel că nu vor fi formulate acuzaţii penale în acest caz.

Citește și: Lucruri mai puțin cunoscute despre Prince

Prince a încetat din viață pe data de 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani.

Prince Rogers Nelson, cunoscut sub numele de scenă Prince, s-a născut pe 7 iunie 1958 și a fost cântăreț, compozitor, actor şi multiinstrumentalist. Muzica sa îmbina genurile rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, psychedelia, jazz şi pop.

Albumul din 1979, care îi poartă numele, a fost premiat cu un disc de platină, iar materialul discografic „Purple Rain” şi filmul cu acelaşi titlu, lansate în 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial.

Citește și: Fosta soție a lui Prince a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre moartea bebelușului pe care l-au avut împreună

În anii 1980, Prince a compus şi produs melodii, deseori fără a-şi semna munca cu propriul nume, ci cu pseudonime.

Prince a vândut peste 100 de milioane de albume în toată lumea şi a câştigat opt premii Grammy, un Glob de Aur şi un Oscar.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter