Carlos Marin, membru al grupului Il Divo, a murit

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 decembrie 2021, 11:39

Carlos Marin, membru al grupului Il Divo, a murit la vârsta de 53 de ani. Cântărețul spaniol era internat într-un spital din Marea Britanie.

Carlos Marin a început să se simtă rău în timp ce se afla într-un turneu muzical în Marea Britanie alături de grupul Il Divo. Acesta a fost internat la secția de Terapie Intensivă a unui spital din Manchester. Era intubat și se afla în comă indusă din 8 decembrie, potrivit BBC.

În presa internațională se speculează că artistul ar fi fost bolnav de COVID-19.

Citește și: Jennifer Lopez, clip viral în timp ce Anastasia Soare îi conturează sprâncenele

Cu ce se ocupă soțul Marei Bănică. „Nu-mi lipsește absolut nimic din punct de vedere financiar”

Actorul Vlad Zamfirescu și soția lui ar fi divorțat după 21 de ani de căsnicie

Mirela Vaida și rețeta ei de cozonac moldovenesc

Ce mesaj a transmis grupul Il Divo după moartea lui Carlos Marin

Cu sufletul greu vă anunţăm că prietenul şi partenerul nostru Carlos Marín a murit. Prietenii, rudele şi fanii îi vor simţi lipsa. Nu va mai exista o altă voce şi un spirit ca ale lui Carlos. Timp de 17 ani noi patru am fost împreună în această incredibilă călătorie numită Il Divo și dragul nostru prieten ne va lipsi. Sperăm și ne rugăm ca sufletul lui frumos să se odihnească în pace, au transmis colegii săi pe rețelele de socializare.

Carlos Marin era născut în Germania, dar se mutase în Spania la vârsta de 12 ani. Acesta s-a alăturat grupului Il Divo în 2003. Ceilalți membri ai cvartetului liric sunt Urs Bühler, Sébastien Izambard şi David Miller. Împreună au lansat nouă albume de studio, vândute în milioane de copii în întreaga lume. Cel mai recent, alnsat în 2021, se numește „For Once In My Life: A celebration of Motown”.

Pe lângă activitatea sa în grupul Il Divo, Carlos Marin avea și o carieră solo. Acesta lansase anul trecut discul „Portrait”, care conține și o versiune a „Bohemian Rhapsody”, piesa trupei Queen.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter