Vedetele din România joacă Padel

De Unica.ro, pe

Padel, cel mai nou sport care se joacă în România, un mix intre tenis și squash, a cucerit deja numeroase vedete.
Sâmbătă, pe plaja La Cucaracha din Mamaia, Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Iuliana Luciu, Radu Vâlcan, Dorian Popa, Raphael Tudor, DJ Madalina de la ProFM, DJ Wanda si multi alții au încercat, pentru prima oară, jocul de padel.
A fost o petrecere marca PadelMania pe plaja, cu sangria si paella, oferite de restaurantul spaniol Alioli din Bucuresti, cu Nicoleta Luciu si dansatorii sai care au incins atmosfera intr-un concert sustinut chiar pe terenul de padel.
DJ Wanda a încălzit atmosfera, iar Dorian Popa si Raphael Tudor au  jucat o partida de padel. “Este un joc foarte distractiv si, în egală măsură, antrenant. Am transpirat un pic, însă mă bucur că am făcut mișcare…Și evident că l-am invins pe Rafa la partida de padel”, spune amuzat Dorian.
Nicoleta Luciu, co-prezentatoarea emisiunii Bingo România de la Acasă, a încercat și ea jocul de padel si a fost cucerită imediat. “Chiar daca am mana încă în gips jocul m-a prins. Am stat 3 ore pe teren, e un amestec foarte placut intre tenis si squash, antrenant. In plus e o miscare care te ajuta sa iti tonifici organismul pe care nu aveam cum sa o ratez”, spune Nicoleta Luciu.
PadelMania este compania care a adus, în premieră în România, un teren de padel. Unicul promotor  în  România al jocului care a cucerit intreaga lume, cu zeci de milioane de jucatori pe intreg mapamondul, a amplasat terenul pe plaja La Cucaracha din Mamaia. “Jocul este accesibil gratuit, in lunile iulie și august, în stațiunea Mamaia. În septembrie mutăm terenul în București, unde, de asemeni, padel poate fi jucat gratuit. Este un joc care se adreseaza tuturor vârstelor, ușor de jucat și foarte distractiv”, spune Daniel Prieto, manager PadelMania.
Mai multe detalii despre ce înseamnă padel, cum se joacă sau cum puteti face o rezervare pot fi găsite pe pagina de Facebook PadelMania.
Partenerii Padel Beach Party de pe plaja La Cucaracha din Mamaia au fost Carlsberg, Pepsi si Diagio.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter