Unite în faţa durerii! Cândva rivale, Valeria Grigore şi Romaniţa Iovan, fostele soţii ale pilotului-erou, au stat una lângă cealaltă, la înmormântarea lui Adrian Iovan

De Libertatea.ro, pe

Tragedia din 20 ianuarie a înlăcrimat o ţară întreagă. Adrian Iovan a murit la datorie, iar ieri, la înmormântarea care a avut loc la Cimitirul Bellu Catolic, mulţi români au înfruntat vremea câinoasă pentru a-şi petrece eroul pe ultimul drum.
Această nenorocire le-a unit în suferinţă şi pe fostele soţii ale regretatului pilot. Valeria Grigore şi Romaniţa Iovan nu şi-au vorbit, nu s-au privit în ochi, dar au plâns împreună.

Adrian Iovan a murit cu zile, spun mulţi, la numai 55 de ani, pentru că nici o echipă de salvare n-a reuşit să ajungă la timp, după ce avionul pe care- l pilota s-a prăbuşit într-o zonă greu accesibilă.

În urma lui au rămas multe semne de întrebare, multă durere, iar ieri, ziua în care aviatorul a fost înmormântat cu onoruri militare, mii de români au venit la cimitir cu lumânări şi cu buchete de flori.

N-au lipsit nici Argentin Toader şi Gheorghe Trifu, doi dintre sătenii care au ajuns primii, pe data de 20 ianuarie, la locul accidentului.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter