Unde s-ar ascunde familia lui Vladimir Putin în această perioadă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 martie 2022, 11:00

În presa internațională au apărut informații legate de locul în care și-ar fi ascuns Vladimir Putin familia în perioada aceasta, în care toată atenția omenirii este îndreptată asupra atacurilor rusești asupra Ucrainei.

Președintele rus (69 de ani) ar avea o relație cu fosta campioană olimpică la gimnastică Alina Kabeva (38 de ani), cu care are patru copii – două fete gemene, în vârstă de 7 ani, și doi fii.

Putin și-ar fi trimis familia într-o cabană aflată într-un loc secret și sigur, în Elveția.

În timp ce Putin ia cu asalt Ucraina, atacând cetăţeni nevinovaţi şi provocând o criză a refugiaţilor, familia sa este ascunsă într-o cabană privată şi foarte sigură, undeva în Elveţia. Cel puţin deocamdată. Copiii au pașapoarte elvețiene și, probabil, Alina are și ea – a dezvăluit o sursă pentru publicația Page Six.

Citeşte şi: Rușii au votat o lege pentru a-i pedepsi pe cei care transmit știri false despre război

Citeşte ştire: Europenii au luat cu asalt farmaciile după amenințările rușilor cu atacul nuclear. Ce medicament este la mare căutare acum: „Deja nu mai avem în stoc!”

Citeşte şi: Angajații centralei nucleare Zaporojie, ocupată de ruși, lucrează sub ameninațarea armei

Citeşte şi: Toți angajații unei televiziuni rusești au demisionat în direct

Ori de câte ori este întrebat despre relația sa cu Alina, Putin refuză să răspundă.

Am o viață privată și nu vorbesc despre ea. Trebuie respectată. Întotdeauna am respins persoanele care-și bagă nasul în viețile intime și private ale altora – declara Putin, în urmă cu câțiva ani.

Alina Kabeva este supranumită “cea mai suplă femeie din Rusia”. Ea este medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice (JO) din 2000, a câștigat medalia de aur în 2004, la Atena, a fost de două ori campioană mondială și de cinci ori campioană europeană.

Înainte de relația cu Alina, Vladimir Putin a fost căsătorit între anii 1983 – 2013 cu Ludmila Șkrebneva, cu care are două fete – Maria (37 de ani) şi Katerina (36 de ani).

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter