Un tânăr confirmat cu COVID-19, prins în tramvai fără mască

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 noiembrie 2021, 14:37

Un tânăr din Arad, confirmat cu COVID-19, care ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu, a fost prins de jandarmi în tramvai, fără mască de protecție.

Luni seară, 8 noiembrie 2021, într-un tramvai din municipiul Arad jandarmii au legitimat două persoane care nu purtau mască de protecție. În urma verificărilor, aceștia au aflat că una dintre acestea, un tânăr de 21 de ani, a fost confirmat cu COVID-19 în data de 27 octombrie și ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu până astăzi, 9 noiembrie.

Citește și: Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului lui Petrică Mîțu Stoian

Cum a slăbit actorul Bogdan Talașman, din „Adela”, 50 kg în șapte luni

Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit 3 ani. Cât de frumoasă este Ariana

Ce probleme de sănătate avea Petrică Mîțu Stoian

Tânărul confirmat cu COVID-19 s-a ales cu dosar penal

În această perioadă, responsabilitatea este cuvântul care trebuie să stea la baza deciziilor noastre. Din păcate, întâlnim și situații în care oamenii dovedesc că încă nu au înțeles că toate măsurile sanitare adoptate au rolul de a ne proteja, a transmis Jandarmeria Română.

Jandarmii „au întocmit pe numele tânărului actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform Codului Penal”.

Totodată, tinerii au primit o amendă în valoare de 500 lei fiecare pentru că nu au purtat masca de protecție în spațiul public, așa cum prevede legea nr. 55/2020.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de cercetare penală, se arată în comunicatul Jandarmeriei de pe pagina oficială de Facebook.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter