Un preot din Alba Iulia ar fi ținut mai multe slujbe la biserică, deși avea COVID-19

De Unica.ro, pe

Un preot din Alba Iulia, diagnosticat cu COVID-19, ar fi încălcat măsura izolării la domiciliu și ar fi mers la biserică pentru a ține mai multe slujbe religioase.

Pe numele preotului s-a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, iar ancheta este în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Citește și: Anca Pandrea are COVID-19. Cum s-a îmbolnăvit actrița

Valeriu Gheorghiță: media deceselor de COVID-19 din România e de 60 de ori mai mare ca în Portugalia, unde 90% din populație s-a vaccinat

Când începe vaccinarea anti-COVID-19 a copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani

Kristy Swanson are COVID-19. Actrița este internată

Bărbatul ar fi fost testat pozitiv pentru COVID-19 și în loc să stea în izolare la domiciliu pentru 14 zile, ar fi participat atât la slujba de duminică, cât și la două botezuri. De asemenea, acesta ar fi luat parte luni și la o slujbă de înmormântare, alături de alți preoți, potrivit alba24.ro.

Poliţiştii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 43 de ani, din Alba Iulia, ar fi încălcat măsura izolării la domiciliu, dispusă ca urmare a diagnosticării cu virusul SARS – CoV-2, pentru o perioadă de 14 zile, din data de 31 octombrie 2021, se arată în comunicatul IPJ Alba.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter