O tânără a scăpat cu viață după ce bărbatul care o răpise s-a îndrăgostit de ea

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 17 iulie 2018, 16:56
Modelul Chloe Ayling a fost ținută captivă timp de șase zile în Italia și a reușit să scape doar datorită faptului că răpitorul ei s-a îndrăgostit de ea.

Lukasz Herba a drogat-o și răpit-o pe Chloe și a ținut-o captivă șase zile, înainte ca aceasta să fie eliberată la consulatul britanic din Milano.

Tânăra a povestit cum și-a dat seama că cel care o răpise pare să o placă și a profitat de acest lucru pentru a-l face să se îndrăgostească de ea și să scape.

Cum cât începeam mai mult să vorbim, cu atât se forma mai tare o legătură între noi și îndată ce am realizat că mă place, am știut că trebuie să folosesc asta în avantajul meu”, a afirmat modelul în vârstă de 20 de ani pentru BBC.

Lukasz Herba (30 ani) a fost condamnat în luna iunie la 16 ani și 9 luni de închisoare pentru răpire. El a declarat în fața judecătorilor că s-a îndrăgostit de Ayling înainte să o cunoască și că a sperat ca această răpire să creeze un scandal care să o ajute în cariera de modeling.

Citește și: O femeie a fost arestată în timpul unui concert după ce a îmbrățișat artistul

Fata a povestit cum Herba a ademenit-o în Milano spunându-i că este vorba de o ședință foto. A fost ținută captivă timp de șase zile în Italia, unde i s-a administrat ketamină, a fost dezbrăcată și încătușată. A fost dusă la o fermă în apropiere de Turin într-un sac de pânză.

Modelul a spus că a fost de acord să împartă patul cu Herba și și-a amintit cum acesta a întrebat-o dacă poate să o sărute și să aibă o relație.

M-am gândit că aceasta este șansa mea de a scăpa. Odată ce i-am văzut reacția la ceea ce spuneam eu că ar putea să se întâmple în viitor, a acționat încântat ca și cum de abia aștepta, atunci am realizat că trebuie să continui să fac asta”, a declarat modelul.

Trebuia să fac tot ce puteam pentru a-l face să se îndrăgostească de mine”, a continuat ea.

Deși unii martori au spus că au văzut-o pe Ayling într-o cafenea cu Herba și păreau să petreacă timp de calitate împreună, ea s-a apărat, susținând că a făcut totul pentru a se salva.

De asemenea, fata a zis că, la un moment dat, bărbatul i-a spus că va fi vândută dacă nu va plăti răscumpărarea. Ea susține că a crezut tot ce i-a zis răpitorul deoarece „avea răspunsuri detaliate” la toate întrebările ei.

Citește și: Cele mai amuzante întâmplări de la „prima întâlnire”

Ayling a subliniat faptul că încă nu înțelege de ce a făcut Herba toate aceste lucruri. Tânăra consideră că el o urmărea de foarte mul timp și că, pe lângă bani, există posibilitatea ca el să fi avut o obsesie pentru ea.

Pe de altă parte, bărbatul susține că răpirea a fost pusă la cale de amândoi, pentru a o ajuta pe Chloe să avanseze în carieră. El a afirmat că s-au cunoscut pe Facebook în 2015 și au ieșit la o întâlnire în Anglia în timp ce ea era însărcinată. Atunci le-ar fi venit ideea răpirii, însă ea a renunțat deoarece a intrat într-o altă relație.

Ayling a negat toate aceste acuzații.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter