Care sunt cele patru zodii care se vor îndrăgosti nebunește în această vară. Cei singuri trebuie să rețină data de 10 august

Ultimul update Joi, 14 iulie 2022, 15:47

Se spune că vara este cel mai bun moment al anului pentru îndrăgostire, pentru pasiune și iubire cu fluturi în stomac. Dacă ești într-una dintre cele patru zodii noroicoase, vei trăi în această vară o iubire cum n-a mai fost, așa că pregătește-te, săgeata lui Cupidon e îndreptată spre tine.

Acum că Jupiter, planeta aventurii, se mișcă prin constelația pasionalului Berbec, e posibil să simți că e momentul să vezi lumea așa cum este și să-ți asculți instinctul. Iar când vine vorba de dragoste, este să-ți asculți busola interioară care îți indică omul visurilor tale. Nu există ceva mai magic decât îndrăgostirea, iar Jupiter în Berbec te va încuraja să profiți de această șansă și să strigi în gura mare ce simți. Iar dacă ești singur, bifează în calendar ziua de 20 august, pentru că atunci Marte va intra în constelația Gemenilor specialiști în flirt, așa că pregătește-te ca telefonul tău să fie luat cu asalt.

Cu toate astea, nu uitați că iubirea poate să doară mai mult decât să vindece, iar noua lună din Leu, din 28 iulie, poate aduce o răsturnare de situație, care să vă forțeze să regândiți înțelegerea iubirii. Odată ce Mercur staționează retrograd în romantica și armonioasa Balanță, pe 9 septembrie, conflicte nerezolvate și neînțelegeri pot ieși la suprafață, ceea ce vă va forța să vorbiți despre „elefantul din cameră”.

Cele patru zodii norocoase în dragoste, care pot fi sigure că se vor îndrăgosti în această vară sunt: Berbec, Leu, Balanță și Săgetător.

Berbec

Tu ești starul show-ului în această vară! Până la urmă, Jupiter va tranzita prima ta casă, ceea ce îți va aduce o sursă fără sfârșit de încredere în sine. Iar atunci când ești încrezător, te simți real. Iar atunci când te simți real, îi atragi pe cei care se pot îndrăgosti de tine, cu adevărat. Alege partenerii care îți admiră spiritul curajos! Dacă nu vor rezista în fața puterii tale, atunci meriți pe cineva care să facă față!

Leu

Nu mai e nevoie să spunem că Leii se simt cel mai bine vara, atunci strălucesc ei cel mai mult. Pe parcursul acestei veri, Jupiter va aduce atât de multă frumusețe în casa a noua, încât vei cunoaște pe cineva de care nu te-ai fi gândit niciodată că te-ai putea îndrăgosti. De asemenea, pe măsură ce Saturn intră în a șaptea casă a parteneriatelor, îți dai seama că meriți o relație care să fie pe cât de romantică, pe atât de stabilă.

Balanță

Vara asta îți va aduce atât de multă frumusețe și iubire! Atragi admiratori, cuceritori și prieteni ca un magnet! Vei învăța să te exprimi mai bine și nu te teme dacă ești „prea mult” pentru cineva pentru că meriți pe cineva care să se descurce cu suișurile și coborâșurile tale și cu tot ceea ce e între ele.

Săgetător

Dacă e cineva care va avea o aventură fierbinte în aceste luni, tu ești acela, Săgetătorule! Nu te miri, nu-i așa? Ești un săgetător liber și vara este atmosfera perfectă pentru tine. Vei avea, cu siguranță, chef de flirt, datorită lui Jupiter, și vei tânji după o doză de romantism. Asta e o vară în care vei vrea să te îndrăgostești, să faci greșeli și să săruți pe cineva în vâltoarea momentului. De ce nu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter