Un bărbat a fost reținut de poliție pentru că nu a raportat un accident

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 17 octombrie 2018, 12:37
Dacă ai fost martorul unui accident și nu ai raportat la poliție riști să ajungi după gratii! Poliția a luat o măsură drastică privind participarea la accidente pe drumurile din România, iar asta l-a costat scump pe un bărbat de 36 de ani.

Bărbatul a fost martorul unui accident mortal și nu a anunțat autoritățile, iar acest lucru l-a adus în fața magistraților.

Acum, bărbatul, domiciliat în localitatea Morteni, județul Dâmbovița, este cercetat pentru „săvârșirea infracțiunii de lăsare fără ajutor a victimei aflate în dificultate”.

Acesta este bănuit că, la data de 19 august, nu ar fi acordat ajutor și nu ar fi sesizat autoritățile abilitate în momentul în care o femeie de 44 de ani din Morteni, județul Dâmbovița, a căzut accidental cu autoturismul într-un lac de pe raza localității Ciupa, județul Argeș”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit pe 20 august, într-un lac din apropierea autostrăzii A1, la mică distanță de autoturismul ei.

Persoana decedată are 45 de ani, este din Dâmbovița, dar locuia în județul Argeș cu părinții, care au văzut-o ultima dată în viață în urmă cu două zile. Cadavrul a fost observat de un trecător, care a sunat la 112”, a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, citat de Antena 1.

Femeia a fost identificată pe baza actelor găsite într-o geantă ce a fost recuperată din apă.

Citește și: O poezie a lui George Topârceanu, modificată de autorii manualului de clasa a II-a

Citește și: Cine a câștigat concursul Miss Holocaust 2018? Printre participante a fost și o doamnă născută în România

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter