Un bărbat a fost dus decedat la Spitalul „Victor Babeș”. Acesta era suspect de COVID-19

De Unica.ro, pe

Un bărbat în vârstă de 79 de ani, suspect de COVID-19, a fost dus la Spitalul „Victor Babeș” din București cu o mașină particulară. Medicii au constat că acesta era, de fapt, decedat. Soția lui murise cu o zi înainte, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Cele trei persoane care îl însoțeau pe bărbat le-au spus medicilor de la Spitalul „Victor Babeș” că acesta este suspect de COVID-19 și se află în stare foarte gravă. În urma examinării clinice, echipa de medici care era de gardă, un infecționist și un specialist ATI, au constatat că bărbatul era decedat și au chemat Poliția, potrivit Digi24.

În după-amiaza zilei de luni, 11.10.2021, la poarta spitalului s-a prezentat un autoturism particular în care se aflau în total patru persoane, care a adus pentru evaluare un pacient în vârstă de 79 de ani, domiciliat în București și prezentat ca având o stare generală extrem de gravă, suspect COVID-19.

În urma examinării clinice, echipa de medici de gardă – un infecționist și un specialist ATI – au constatat că pacientul a fost adus decedat la spital, se arată într-un comunicat al spitalului.

Soția bărbatului, diagnosticată cu COVID-19, murise cu o zi înainte

Din documentele prezentate de persoanele care îl însoțeau, medicii au constatat că bărbatul suferea de multiple afecțiuni neurologice și cardiovasculare cronice. Soția acestuia, diagnosticată cu COVID-19, murise cu o zi înainte într-un alt spital din București.

Citește și: Alexandru Rafila, despre persoanele nevaccinate împotriva COVID-19: În perioada următoare, este puţin probabil să nu contracteze boala

Dragoș Pătraru are COVID-19. Cum se simte prezentatorul emisiunii „Starea nației”

Studiu: Vaccinarea împotriva COVID-19 reduce cu 90% riscul de spitalizare și de deces

Mesajul dur al unui medic pentru pacienții cu COVID-19 nevaccinați de la ATI: „Cum să mai spui că ești cobai?”

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, după ce Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a stabilit că nu este vorba despre o moarte suspectă.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter