Surpriză şoc la castingul Next Top Model! Botezatu, curtat de un fost model de la APACA!

Fenomenul Next Top Model a luat startul. Ieri, caravana Next Top Model a poposit la Cluj Napoca, pentru ultimul casting.
Preselecţiile au adus în faţa juraţilor un număr impresionant de aspirante la marele titlu Next Top Model, la o carieră de succes şi fabulosul contract de 70.000 de euro. Fiecare oraş a adus în lumina reflectoarelor poveşti de viaţã impresionante, în faţa juriului prezentându-se şi cazuri mai aparte. Astfel, designerul Cătălin Botezatu a avut o surpriză de proporţii când o femeie de aproape 50 de ani a început să-i facă ochi dulci la castingul de la Bucureşti!
Preselecţiile pentru cel de-al treilea sezon Next Top Model s-au încheiat asearã la Cluj Napoca. Fiecare oraş a adus în lumina reflectoarelor poveşti excepţioonale, una dintre ele petrecându-se chiar la Bucureşti, unde o doamnã de aproape 50 de ani a început sã îi facã ochi dulci lui Cãtãlin Botezatu.

Se pare că designerul i-a picat cu tronc doamnei, acesta fiind probabil şi motivul principal pentru care a venit la preselecţie. Nici măcar iubitul ei, mai tânăr cu zece ani, nu a împiedicat-o să ajungă în faţa celebrului jurat. Îmbrăcată într-o ţinută puţin spus inedită, cu foarte multe paiete, doamna a povestit că preselecţia nu ar fi primul ei contact cu această profesie, în tinereţe lucrând ca model pentru APACA.

O altă doamnă a venit la casting pentru a dovedi că nu este cu nimic mai prejos decât cele tinere şi că poţi arăta senzaţional la orice vârstă. De profesie cosmeticiană, femeia a mărturisit că în tinereţe nu şi-a putut urma visul pentru că nu o lăsa soţul, aşa că a decis că acesta este momentul ei.  

Nimic nu le-a putut sta în cale fetelor să-şi împlinească marea dorinţă, nici vârsta şi nici distanţa. Una dintre domnişoare a venit chiar din străinătate în Bucureşti, aceasta studiind design vestimentar în Italia.  Pentru sezonul trei al emisiunii, caravana Next Top Model a ajuns pentru prima dată şi în Republica Moldova, oferind frumoaselor tinere de peste Prut şansa de a se face remarcate.

Mai multe detalii puteţi afla accesând www.nextopmodel.a1.ro sau pagina oficială de Facebook a emisiunii, http://www.facebook.com/nexttopmodel.catalinbotezatu.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter