Succes total la Atena pentru designerii români. Cătălin Botezatu, alături de nume grele din modă

De Mădălina Manole, pe
După succesul avut la Paris, Federația Română de Design și Accesorii a fost invitata să ducă mai mulți designeri români la cel mai important eveniment de modă din Atena, "Athens Xclusive Designers Week".

Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Balissarda, Luna Morgacova, Andreea Dogaru și Flori de Ie și alți câțiva designeri de accesorii au cucerit publicul internațional. Creatorii de modă români au prezentat alături de designeri din toată lumea, printre care Diego Dolcini, dar și faimosul designer libanez Zuhair Murad.

Desfășurat într-una dintre cele mai frumose clădiri ale orașului grecesc, în Zappeion,  evenimentul a găzduit de-a lungul anilor prezentări ale multor branduri internaționale prestigioase. Ianna Novac a sustinut un recital și le-a cântat la final cea mai nouă  piesa a ei, România, care a stârnit emoții puternice în rândul celor prezenți, lacrimi, dar și aplauze furtunoase.

Succes total la Atena pentru designerii români. Cătălin Botezatu, alături de nume grele din modă

Designerul Clara Rotescu, inițiatorul acestui proiect, care a ajuns să exporte în peste 15 țari, este cea care încurajeaza designerii români de ani de zile să se promoveze extern. Cătălin Botezatu a făcut un adevărat tur de forță, a fost invitatul  special de la Ambasada României, dar a făcut și un show de exceptie pe podium Athens Xclusive Designers Week: „Am avut un an bun, am primit invitații la cele mai prestigioase evenimente externe. Promovam designeri tineri și talentați, le facilitam accesul pe podiumurule internaționale. Suntem o gașca de prieteni vechi care am avut ambiția de a face show-uri de moda românesti în cele mai spectaculoase locatii din lume. La Atena am urcat pe podium alaturi de Zuhair Murad și Diego Dolcini, asta demonstreaza că jucăm deja în liga grea și nu ne vom opri aici”. – a precizat designerul.

Citește și – Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată. Care este motivul

Citește și – Ce salariu avea Teo la începuturile carierei: „Țin minte că am plâns”

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter