Străzile din centrul municipiului București nu vor mai fi pietonale în weekend, din cauza numărului mare de cazuri COVID-19

De Unica.ro, pe

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că proiectul „Străzi Deschise” a fost suspendat din cauza ratei de infectare ce a sărit de pragul de 6 la mia de locuitori în municipiul București.

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a anunțat pe rețelele de socializare că proiectul „Străzi deschise”, care a început pe 29 mai și era programat să se desfășoare până pe 17 octombrie, va fi suspendat din cauza ratei de infectare mari la nivelul municipiului București.

Citește și: Mara Bănică se testează zilnic pentru COVID-19. „Mă tem foarte tare de boală”

Alina Pușcău, externată pentru a face loc altor bolnavi în spital

Școlile rămân deschise chiar dacă incidența trece de 6 la mia de locuitori? Anunțul ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu

Rata de infectare în București a ajuns la 6,33. Ce restricții urmează să fie introduse

Apelez la înțelegerea bucureștenilor în legătură cu această decizie și sper ca perioada de suspendare să fie cât mai scurtă.

Rog în continuare bucureștenii să ia măsuri de autoprotecție pentru a limita răspândirea bolii, inclusiv evitarea aglomerațiilor. Să facem împreună eforturile necesare pentru ca sistemul medical din Capitală nu fie copleșit de acest val patru, a transmis Nicușor Dan.

De la finalul lunii mai, în fiecare weekend bucureștenii s-au putut bucura de plimbări pe străzile cuprinse între cele șapte zone dintre şoseaua Kiseleff şi intersecţia Căii Victoriei cu râul Dâmboviţa.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter