Socrul lui Şerban Huidu a avut şi el un accident. Află reacţia fostului senator

Socrul lui Şerban Huidu a fost implicat în luna aprilie într-un accident asemănător celui provocat de vedeta Prima Tv. Deşi nu au existat victime, povestea accidentului a devenit recent controversată.
Socrul lui Şerban Huidu, fostul senator de Vâlcea Vintilă Matei a fost implicat într-un accident similar, produs în aceleaşi circumstanţe. Accidentul s-a produs tot într-o curbă, din cauza vitezei excesive, dar din fericire, cele patru persoane din autoturismul marca Logan au scăpat cu viaţă.
Potrivit măsurătorilor efectuate de poliţie, Loganul a fost aruncat la mai bine de 60 de metri de locul impactului. Limuzina de lux marca Nissan condusă de socrul lui Şerban Huidu a fost avariată, dar nici şoferul, nici prietena acestuia nu au păţit nimic.
După ce a căzut la inţelegere cu proprietarii Loganului, cărora urma să le plătească suma de 2.000 euro ca daune fizice și morale, Vintilă Matei nu a onorat respectivul acord.
La 1 iunie 2012, cele patru persoane rănite din autoturismul Logan spulberat de bolidul de lux al lui Vintilă Matei au depus plângere la Poliție. Pe numele fostului senator PSD a fost deschis dosar penal.
Anchetatorii îl cercetează pe Vintilă Matei pentru vătămare corporală de culpă (art. 184, Cod Penal). Dacă va fi găsit vinovat, fostul senator riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 3 luni. În același timp, el ar putea pierde dreptul de a conduce mașină pe o perioadă de 90 de zile.
Foto:Libertatea
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter