Scrisoarea tulburătoare a unui băiețel ucrainean pentru mama sa ucisă de armata rusă: „Îți promit că o să fiu cuminte, să ne întâlnim în Rai”

De Unica.ro, pe

Un băiețel ucrainean în vârstă de 9 ani a scris o scrisoare tulburătoare pentru mama sa, care a murit sub ochii lui, în urma unui atac al armatei ruse.

Băiețelul ucrainean și mama sa încearcau să fugă dintr-o localitate aflată sub bombardamente, însă mașina în care se aflau a fost atacată de ruși. Voluntarii l-au găsit pe micuț lângă cadavrul mamei sale, iar acum se află în siguranță.

Pe pagina sa de Twitter, de Lesia Vasilienko, membru al parlamentului ucrainean, a publicat scrisoarea impresionantă a copilului către cea care i-a dat viață.

Niciun copil nu merită să fie privat de mama lui într-un mod atât de crud, mai ales la vârsta la care are cea mai mare nevoie! Acesta este mesajului lui de rămas-bun, a explicat Lesia Vasilienko.

Scrisoarea tulburătoare a unui băiețel ucrainean pentru mama sa ucisă de armata rusă

Textul, care a fost scris pe o agendă, a impresionat o lume întreagă.

Citește și: Alexandra Stan, întrebată de câte ori pe săptămână face dragoste. Ce a răspuns artista

Antonia, mai sexy ca niciodată. „Pe locuri, fiți gata, judecați!”

„Ați fost iubita președintelui?” Ce i-a răspuns Elena Udrea lui Denise Rifai

Rusoaicele își taie gențile Chanel de mii de euro. Care este motivul

Mamă, mulțumesc pentru cei nouă ani frumoși din viața mea! Mulțumesc mult pentru copilăria mea! Nu te voi uita niciodată! Îți promit că voi fi cuminte, ca, într-o zi, să ne întâlnim în Rai, i-a transmis băiețelul ucrainean mamei sale.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter