Schimb acid de replici între Amalia Năstase și Brigitte Sfăt. Ce și-au spus cele două

De Mădălina Manole, pe
Aflată în plin scandal pe tema divorțului de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt se pare că și-a vărsat nervii asupra Amaliei Năstase, fosta soție a marelui tenisman.

Brigitte Sfăt a făcut publică o conversație cu Amalia Năstase, iar mesajele transmise evidențiază că între cele două securea războiului nu a fost nici acum, am putea spune în cel de-al 12-lea ceas, îngropată.

Brigitte Sfăt are un magazin de haine outlet deschis în capitală în care se regăsesc branduri celebre. Se pare că una dintre ficele Amaliei și, implicit, ale lui Ilie Năstase, ar fi făcut comentarii negative despre calitatea acestuia, iar Brigitte i-a transmis acesteia nemulțumirea sa: “Te rog mult să nu îţi mai permiţi să vorbeşti prostii de magazinul meu. Eu nu vând fake-uri şi am deja peste 10 fete care au venit în magazin să ne zică că le spui despre mine asta. Eu chiar aveam o părere bună despre tine. Urât” – a scris Brigitte în mesaj,  iar răspunsul a venit, în mod neașteptat, de la Amalia: “Sunt Amalia. Nu mai vorbi cu copiii mei. Niciodată”.

Ceea ce este și mai surprinzător, este mesajul actualei soții a tenismenului care însoțește postarea respectivă. Aceasta folosește cuvinte dure afirmând că s-a săturat de situația din familie și că, din iubire pentru Ilie Năstase, a suportat și a tăcut timp de 8 ani.

Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase în 2010, după un mariaj de 6 ani. Cei doi au împreună două fete, pe Alessia, în vârstă de 15 ani, și pe Emma, de 12 ani. În anul 2013, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar acum sunt în plin proces de divorț.

Citește și – Mame celebre. Cum arată femeile care le-au dat viață vedetelor noastre

Citește și – Cine este “Păpușa”, iubita ascunsă a lui Matteo

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter