Brigitte și Florin Pastramă divorțează. „M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

De Unica.ro, pe

Brigitte Sfăt (45 de ani) și Florin Pastramă (44 de ani) divorțează după 3 ani de căsnicie. Fostul cuplu s-a cunoscut în cadrul show-ului „Ferma”, de la Pro TV. Vedeta TV și afaceristul s-au căsătorit în 2019, după doar 4 luni de relație. Cununia civilă a avut loc în mai, iar cea religioasă în iulie.

Brigitte și Florin Pastramă divorțează. „M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă. O să divorțăm la notar, nu avem de împărțit. M-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a declarat Brigitte Sfăt, în exclusivitate pentru Click!.

Florin a fost acuzat de mai multe ori de violență domestică. În iulie 2020, afaceristul a fost surprins de camerele de luat vederi apucând-o de ceafă pe Brigitte. A smucit-o, iar ea a căzut la pământ.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun. Îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, declara Brigitte atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc să devină părinți

„Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a mai spus.

Brigitte are un fiu, Robert, în vârstă de 20 ani, și o fiică, Sara, în vârstă de 14 ani. Robert este rezultat din mariajul modelului cu omul de afaceri Octavian Sfăt, care s-a stins din viață în anul 2002, iar Sara este rezultată din relația lui Brigitte cu Ovidiu Torj. După despărțirea de Ovidiu, Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase (75 de ani), de care a divorțat în 2018.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter