Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și cum arăta înaintea lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 august 2022, 16:47

Brigitte Sfăt (45 de ani) ar fi apelat, până la acest moment, la 20 de intervenții estetice. Fostul model și-a făcut prima intervenție în timpului primului mariaj. Între anii 2000 și 2002, Brigitte a fost căsătorită cu afaceristul timișorean Octavian Sfăt, care s-a stins din viață la doar 38 de ani, în urma unui atac de cord.

Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și cum arăta înaintea lor

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: «Ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea?». Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi. După aceea am mai avut încă un implant, la Sara, și al patrulea l-am făcut acum! Ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate”, a declarat Brigitte Sfăt la Antena Stars, potrivit Spynews.

De-a lungul timpului, Brigitte și-a modificat forma și mărimea buzelor, a suferit o rinoplastie, și-a pus grăsimea proprie în fese și a suferit mai multe intervenții de remodelare a feței. În primăvara anului trecut, Brigitte își dorea „fire de întinerire”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Citește și: Ce mașină a primit Brigitte Sfăt de la Florin Pastramă. „Chiar e a mea?”

„Acum vreau fire de întinerire ca să nu ajung să mă taie mai tare. Pune cineva fire în Chișinău”, mărturisea în aprilie 2021.

Din prima căsnicie, Brigitte are un fiu, Robert. Fostul model mai are o fiică, Sara, din al doilea mariaj cu afaceristul Ovidiu Torj. După mariajul cu Torj, Brigitte s-a recăsătorit cu fostul jucător de tenis Ilie Năstase, de care a divorțat în 2018. Din anul 2019, vedeta este căsătorită cu Florin Pastramă. Perechea s-a căsătorit după doar patru luni de relație. Cununia civilă a avut loc în mai, iar cea religioasă în iulie.

Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și cum arăta înaintea lor
Brigitte Sfăt, Florin Pastramă și copiii ei, Robert și Sara

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter