Scene din telenovela „La Reina del Sur” (Regina Sudului) se vor filma în România. Care sunt locațiile alese

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 23 aprilie 2018, 17:35
Scene din celebra telenovelă La Reina del Sur (Regina Sudului), ajunsă deja la al doilea sezon, se vor filma în România, iar locațiile alese sunt reprezentative pentru țara noastră.

Telenovela La Reina del Sur (Regina Sudului) o are ca protagonistă pe frumoasa Kate del Castillo, actrița care ne-a cucerit inimile în urmă cu 20 de ani cu o altă telenovelă, La mentira (Minciuna). Recunoscută drept o luptătoare înverșunată pentru drepturile animalelor, actrița este întocmai Teresa, Regina Sudului, și-și trăiește pe micile ecrane povestea de dragoste cu Raimundo Davila Parra “El Güero”, rol interpretat de actorul Rafael Amaya.

”Societatea SC GCC Film Global SRL realizează în România serialul spaniol „Regina Sudului”, de 64 de episoade, în colaborare cu Telemundo şi Diagonal TV Spania, în mai multe locuri din Bucureşti – la Palatul Snagov, Casa Oamenilor de Ştiinţă, Baza Aeriană 90 Otopeni şi altele. Având în vedere arhitectura deosebită, structura monumentală şi grandoarea finisajelor din Palatul Parlamentului se solicită filmarea unor secvenţe în data de 12 mai 2018 în unele spaţii aflate în administrarea Camerei Deputaţilor. Spaţiile unde vor fi realizate filmările sunt: Galeria hol C6, sala Nicolae Bălcescu, holul C1, scările C4, holul din faţa sălii Al. I. Cuza”. – se arată în memorandumul intern aprobat luni în Biroul Permanent al Camerei Deputaților.

Citește și – Cum arată Kate del Castillo la 20 de ani după telenovela “La mentira”. Actrița a pozat goală

Citește și – Angelique Boyer, actrița din telenovela Teresa, s-a născut cu o malformație gravă numită buză de iepure

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter