Protest amplu împotriva eliminării Teodorei Sava din finala X Factor

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 19 decembrie 2017, 17:49
Eliminarea Teodorei Sava din concursul X Factor înainte de marea finală, din data de 22 decembrie, a iscat un adevărat scandal pe rețelele de socializare. Din păcate, tânăra, deși talentată și cu o voce extrem de apreciată, nu a reușiut să strângă suficiente voturi pentru a intra în etapa finală.

Publicul a fost foarte revoltat de acestă decizie și a acuzat postul de televiziune care difuzează emisiunea că ar fi comis o nedreptate, cu atât mai mult cu cât numărul de sms-uri sosite nu a fost făcut public, așa cum ar fi fost normal.

Teodora Sava si Delia

Se pare că Teodora Sava, care făcea parte din echipa Deliei, era favorita publicului și concurenta cu cele mai mari șanse de calificare, însă nu a reușit să ajungă în etapa finală. Prin urmare, pe internet a apărut o petiție, <Romania o vrea pe Teodora Sava in Finala X Factor Romania 2017 (Invitata speciala)> și, totodată, un eveniment <O vrem pe Teodora Sava in Finala X Factor Romania(special guest)>, prin care susținătorii săi o cer înapoi în concurs, cel puțin în calitate de invitat special.

Citește și – Gafa facuta de Delia la „X Factor”. „Îmi vine sa intru în pamânt de rusine!”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter