Prinţul Carlos Patrick de Hohenzollern s-a sinucis. Se afla pe linia de succesiune la tronul României

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 28 februarie 2018, 11:16
O tragedie cumplită a umbrit Casa Imperială a Germaniei. Prinţul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern, în vârstă de 39 de ani, s-a sinucis.

Prinţul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern fusese eliberat temporar, pe perioada weekendului, din închisoare. Acesta își ispăşea o pedeapsă de 4 ani pentru fraudă, relatează Daily Mail. De asemenea, în 2011 acesta a mai fost condamnat la 4 luni de închisoare pentru neplata unei facturi cu o valoare foarte mare.

Prinţul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern urma să fie eliberat definitiv din închisoarea Euskirchen în luna iulie a acestui an, iar acum se afla în libertate pentru a se obișnui cu statutul. Prințul de Hohenzollern s-au aruncat de la etajul 21 al hotelului Intercontinental din Frankfurt, Poliția confirmând că este vorba de o sinucidere și nu de o crimă.

Prinţul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern era urmașul prințului Karl Anton de Hohenzollern, unchi îndepărtat al Regelui Mihai I, și se afla pe lista de succesiune la tronul Romaniei. Însă, conform decretului semnat și aprobat de Regele Mihai I, începând cu data de 10 mai 2011 toate legăturile dinastice dintre Casa Regală a României şi Casa de Hohenzollern Sigmaringen s-au încheiat: „În conformitate cu dorinţele regretatului nostru bunic, Majestatea Sa Regele Ferdinand I, şi cu decizia sa din 1921, Familia Regală a României şi toţi membrii săi au purtat şi poartă numele de (a) României. Casa Regală va fi cunoscută de acum numai sub numele de Casa Regală a României.”  – se consfințea în documentul adoptat de Regele Mihai.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter