Un pensionar din Lugoj s-a sinucis după ce a primit factura la electricitate

De Unica.ro, pe

Tragedie în Lugoj, județul Timiș. Ioan Preda, un bărbat în vârstă de 67 de ani s-a sinucis după ce a primit o factură de electricitate de  700 de lei. Bărbatul le-a psus vecinilor că nu mai are ce mânca și nici pentru ce să trăiască. Băncii la care avea datorii și care îi lua lunar din pensia de 1.600 de lei i-a lăsat un mesaj în plic: “Nu am bani să plătesc!”. Acestea au fost ultimele cuvinte lăsate în scris, în loc de mesajul de adio.

În ultimele 2-3 luni nu mai avea nimic. Nici mâncare. I-a tras banca toţi banii. Nici curentul nu l-a plătit că nu a avut. El a avut fată, nepoţi, dar nu a venit nimeni să-i dea un pahar de apă sau o lingură de mâncare – a spus proprietarul apartamentului în care locuia bărbatul, potrivit Antena 3.

Citeşte şi: Cum artă femeia cu cel mai mare posterior din lume

Ioan Preda trăia singur și plătea lunar, pe lângă rata de la bancă și chltuielile de bază, o chirie de 100 de euro. Bărbatul a fost șocat când a primit factura de current și a hotărât să ia decizia extremă de a-și pune capăt zilelor. În ultima perioadă, bărbatul ajunsese să-și vândă toporul și lemnele de iarnă pe suma de 350 de lei.

Avea 16 milioane dar a avut rată. A scos pentru fata lui și tot el a achitat. ‘Da-mi o felie de pâine, 3 ouă’. I-am adus mâncare, am vorbit cu el. Aici stătea. Pe scaunul ăsta. ‘Doamnă, n-ai o felie de pită, că n-am pită’. Două zile nu mânca – spune vecina bărbatului.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter