„Prima Barbie din Cehia”. Cum arată tânăra

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 noiembrie 2020, 11:15
O tânără din Praga, cunoscută ca „prima Barbie din Cehia”, este tot mai aproape de visul său din copilărie. Până la 20 de ani, Gabriela Jiráčková a făcut deja câteva operații estetice pentru a arăta ca o prințesă. 

Gabriela Jirackova este o tânără de 20 de ani din Cehia care și-a dorit încă din copilărie să arate ca o păpușă Barbie. La 13 ani a început să se machieze, iar la 17 și-a făcut prima operație de mărire a sânilor. Ulterior, a mai suferit o intervenție pentru a-și mări bustul.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

Tânără a investit deja 45.000 de dolari în aspectul său de „păpușă vie”. Pe lângă intervențiile estetice, ea a apelat și la proceduri cosmetice. Aceasta cheltuie 1.000 de lire sterline lunar pentru a-și întreține frumusețea. Mărirea buzelor, îndepărtarea ridurilor, extensiile de păr și machiajul permanent sunt câteva dintre procedurile de înfrumusețare pe care le-a făcut.

„Am știut că este important să arăți bine pentru a fi o femeie de succes, care își găsește prințul. În povești, prințul nu va alege niciodată prințesa urâtă”, este de părere Gabriela, potrivit spynews.ro.

Cântăreață și influencer, tânăra susține că imaginea sa este pe placul multor brand-uri.

Citește și: Modelul Australiano-Sudanez care pare a fi o Barbie reală

„Clinicile și saloanele mă caută pentru a se folosi de aspectul meu. Fanii mă întreabă ce tratamente am utilizat”, a dezvăluit ea.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu „prima Barbie din Cehia”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter