Ioana Ginghină și-a făcut o nouă intervenție estetică

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 mai 2021, 13:06
Ioana Ginghină a mărturisit că după 40 de ani a început să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru a avea un ten impecabil. Actrița și-a făcut din nou o intervenție estetică, despre care a vorbit pe rețelele de socializare. 

Ioana Ginghină (43 de ani) a dezvăluit că a mers din nou în cabinetul medicului estetician pentru a-și injectat botox în zona frunții. Este o procedură pe care îndrăgita actriță a ales să o facă după ce a împlinit 40 de ani și pe care o repetă cam cam de două ori pe an.

„După 40 de ani, am început să-mi injectez botox în zona frunții, cam de două ori pe an. Ce trebuie să înțelegeți este că botoxul nu umple nimic, nici riduri, nici buze și nici pomeți. Acela care vă sperie pe voi este acidul hialuronic. Acela se pune în buze și nu este nimic neregulă nici cu el, dacă este folosit cu bun simț.

Marea problemă este că avem acele exemple de doamne sau domnișoare care au exagerat cu volumul buzelor și de aceea am rămas cu spaima că botoxul strică.
Deci botoxul se folosește doar pentru zona frunții și nu face nimic altceva decât imobilizează mușchii fetei, astfel ca să nu mai faci acele riduri de expresie”, a mărturisit Ioana Ginghină pe contul său de Instagram.

Cum reușește actrița să aibă o piele catifelată

Nu este prima oară când actrița din serialul „Adela” le dezvăluie fanilor secretele frumuseții ei. Aceasta le-a povestit și cum își menține pielea extrem de catifelată.

„Păi foarte simplu: iei zațul de la cafeaua de dimineață și-l pui pe tine seara la duș. Dacă nu vrei să te mai dai cu cremă după, amesteci zațul cu ulei de măsline, de cocos, de argan sau alt ulei presat la rece pe care îl ai în casă. Adaugi esență de vanilie și gata, vei mirosi divin, iar pielea va fi extrem de catifelată”, a explicat Ioana Ginghină pe rețelele de socializare, în urmă cu mai multă vreme.

Citește și: Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Cum a reușit Silvia Ioniță să slăbească 10 kilograme

Anca Țurcașiu, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice

Povestea de dragoste pe care o trăiește Ioana Ginghină alături de Cristi

Ioana Ginghină a divorțat în vara anului 2019, după 13 ani de mariaj. Cei doi au împreună o fată, Ruxandra, în vârstă de 13 ani. Actrița s-a îndrăgostit din nou și de mai bine de un an trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristi, bărbatul care i-a oferit anul acesta inelul de logodnă.

„Pandemia ne-a grăbit puțin relația, dar s-a dovedit a fi o idee bună. Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale”, a mărturisit vedeta.

Întrebată de revista Viva! dacă își mai dorește copii, Ioana a răspuns: „Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta”.

Și relația dintre fiica sa, Ruxi, și viitorul său soț este una foarte bună, după cum a mărturisit actrița: „Acum sunt relaxată, le am pe toate. (…) Ruxandra locuiește cu noi și ne vede tot timpul. Nu stăm să ne ascundem. Deja locuim împreună de un an de zile. (…) Eu nu îi ascund nimic. Cred că ar avea o problemă dacă m-aș despărți”, a spus Ioana Ginghină.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu Ioana Ginghină.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter