Ce operații estetice are Nicoleta Nucă. „Nu am făcut așa multe schimbări”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 15:14

În mediul online, Nicoleta Nucă (27 de ani) a vorbit deschis despre intervențiile estetice la care a apelat. Solista a optat pentru două operații, dar și pentru injecții cu acid hialuronic.

Ce operații estetice are Nicoleta Nucă. „Nu am făcut așa multe schimbări”

„Nu am făcut așa multe schimbări. Schimbarea majoră, la față, a făcut-o rinoplastia, pe care mi-o doream cu multă vreme înainte să vin în România (n.red.: din Republica Moldova). Am făcut-o și din motive medicale, nu doar estetice”, a spus Nicoleta Nucă pe Instagram.

„La nivelul feței operații nu am, doar acid în buze. Și, un secret, aveam acid în buze încă dinainte să vin în România, acum 7 ani. De fapt, mi-am injectat buzele prima dată la 18-19 ani, pentru că așa mi-am dorit”, a completat.

„Eu sunt pro operații estetice atâta timp cât sunt făcute în limita bunului simț. Am apelat la rinoplastie în primul rând pentru a rezolva o problemă medicală mai veche, și anume hipertrofia mucoasei nazale, apărută în urma folosirii excesive a picăturilor de nas, transformată apoi în dependență”, mai spunea solista în 2017.

„Și, dacă tot eram la această clinică din Istanbul, unde se fac și operații estetice, am hotărât să profit de ocazie și să intervin și la forma nasului, pentru a o corecta puțin. (…) Eram dependentă de picături de nas de 12 ani. Am făcut niște modificări acolo unde mi-am dorit”, a completat atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Nicoleta Nucă, ținta comentariilor răutăcioase în mediul online

Are sau nu Loredana Groza operații estetice? Solista nu este împotriva lor

Ce operații estetice are bebelușa Cristina Ștefan de la „Cronica Cârcotașilor”

Are sau nu Inna operații estetice? Artista a clarificat speculațiile

Totodată, Nicoleta Nucă are implanturi în sâni. „Cred că trăim într-o lume în care presiunea față de felul în care arăți este foarte mare. Din acest motiv se ajunge la body shaming foarte agresiv în ziua de astăzi. Persoanele ajung să recurgă la foarte multe operații estetice”, mai spunea Nicoleta în septembrie 2021, pentru VIVA!.

„Nu sunt împotriva lor, atâta timp cât sunt făcute cu măsură, dar, în unele cazuri, merg într-o extremă. Unele femei nu mai arată a ființe umane doar din dorința de a atinge acea «perfecțiune» pe care o vedem în social media”, a încheiat atunci.

Nicoleta Nucă și iubitul ei, Alex Ursache, s-au logodit în august 2021, în Turcia. „Am spus da! Te iubesc, @alexursache”, a scris solista în descrierea primelor imagini cu inelul de logodnă.

Nicoleta Nucă își dorește să adopte

„[Îmi doresc] să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii, dintre care o fetiță a mea și alți 2-3 copii adoptați. Eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă. Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie. Să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animalele din stradă”, mărturisea solista în trecut.

În același interviu, Nicoleta a dezvăluit că talentul și pasiunea ei pentru muzică sunt moștenite din familie. „Bunicii, atât de pe linia mamei, cât și ai tatălui, cântau în tinerețe. Și mama cânta foarte bine, dar nu și-a cultivat talentul mai mult”, a declarat.

Vorbind despre rădăcinile sale, artista a mai recunoscut și că nu duce dorul Chișinăului. „Nu dezvolt atașament față de locuri. Nu am simțul dorului față de Chișinău sau alte locuri. Mi-e dor de tata, prietenii și rudele care au rămas încă acolo.”

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter