Premieră pentru România! Anda Adam, în deschiderea meciului de wrestling WWE Tour din Mexic!

Anda Adam se bucură de un succes din ce în ce mai mare peste hotare. După ce a cucerit Turcia, Ucraina, Rusia, Franţa, Spania, Emiratele Arabe Unite, Peru şi Brazilia, artista a ajuns în mare vogă şi în Mexic.
Pe lângă difuzările radio din ce în ce mai numeroase, unul din hiturile sale, “My Love On You”, a ajuns la urechile a milioane de oameni.
Arena Ciudad de Mexico a găzduit unul dintre cele mai importante meciuri de wrestling din cadrul WWE Tour iar debutul evenimentulu a fost o surpriză maximă pentru fanii muzicii Andei Adam.
O echipă de majorete a intrat in ring şi le-a oferit celor câteva zeci de mii de spectatori şi celor câteva milioane de telespectatori un show plin de energie pe ritmurile piesei artistei din România. Publicul a fost în extraz, a dansat, a aplaudat şi a scandat în ton cu piesa româncei.
Anda Adam are, de altfel, o legătură special cu renumitul turneu de wrestling. Artista s-a împrietenit cu celebrul sportiv Randy Orton, atunci când a vizitat România cu ocazia turneului WWE.
Ascensiunea internaţională al Andei Adam continuă. Piesa “Can You Feel Love” este deja în topurile din Dubai, Azerbaijan, Liban, Tunisia, Brazilia şi Peru, iar pe 7 iulie artista va cânta în Beirut în cadrul renumitului festival NRJ Tour.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter