Foto: cele mai recente evenimente din lumea vedetelor

De Adina Radu, pe

Shakira a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar Jennifer Lopez a fost foarte sexy la gala Glamour unde a primit titlul de „femeia anului”. Vezi şi alte veşti despre vedete!

Jennifer Lopez, femeia anului

La gala Glamour, în cadrul căreia faimoasa revistă de modă a acordat premii oamenilor din acest domeniu, Jennifer Lopez a fost declarată femeia anului. Ea a dovedit că divorţul de Marc Anthony nu a doborât-o. Jenny a defilat în faţa fotografilor mai sexy ca oricând, într-o superbă rochie albă cu crăpătură adâncă până la şold.

Astfel, cântăreaţa a demonstrat încă o dată că nu trebuie să fii anorexică pentru a cuceri pe toată lumea. Coapsele ei voluptoase au atras toate blitz-urile.

Johnny Depp, excentric la Paris

Johnny Depp a fost prezent la premiera pariziană a celui mai recent film al său, „Rum Diary”.  Excentric ca de obicei, actorul a pozat alături de partenera lui şi a încercat să se facă remarcatd e fani în speranţa că filmul nu va mai urca puţin în topuri.

Deocamdată, „Rum Diary” nu stă foarte bine la capitolul încasări. În film, Johnny joacă rolul unui ziarist american care încearcă să se adapteze în Puerto Rico.
 
Foto: cele mai recente evenimente din lumea vedetelor
 
Vezi şi alte poze cu vedete în pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter