Foto: vezi cum arată noua iubită a lui Ashton Kutcher!

De Adina Radu, pe

Conform presei de scandal din SUA, Ashton Kutcher are o nouă iubită de vârsta lui şi îşi petrece tot mai mult timp alături de ea. Ţi se pare mai frumoasă decât Demi Moore?

Noua iubită a lui Ashton Kutcker este Lorene Scafaria, o actriţă, cântăreaţă şi scenaristă în vârstă de 33 de ani. Dacă până acum era aproape necunoscută, de acum înainte cu siguranţă că Lorene va deveni un nume la Hollywood, mai ales dacă se dovedeşte că într-adevăr este iubita lui Ashton.

Cu 16 ani mai tânără decât Demi Moore, fosta soţie a lui Ashton, Lorene nu este totuşi cu mult mai frumoasă. Însă pare să aibă mai multe în comun cu actorul.

Vezi relaţia lui Ashton Kutcher şi Demi Moore în imagini!

Lorene Scafaria si Demi Moore

Cei doi şi-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună cu mai mulţi prieteni în Italia, iar după ce s-au întors acasă au părut că nu se mai pot despărţi. Au fost văzuţi împreună la cină în oraş, la film, iar de curând au jucat laser tag tot împreună.

Reprezentanţii lui Ashton susţin că cei doi sunt doar prieteni, însă presa tabloidă nu vrea să accepte acest răspuns, astfel că Ashton Kutcher şi Lorene Scafaria sunt printre cele mai vânate vedete la ora actuală.

Lorene Scafaria si Demi Moore

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter