Demi Moore a defilat pe podium la 58 de ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 14:22

Miercuri, 27 ianuarie, actrița Demi Moore a deschis prezentarea de modă a colecției de primăvară-vară a brandului Fendi. „Îndeplinirea unui vis din adolescență …

Îți mulțumesc, Kim Jones, pentru șansa de a deschide prezentarea Fendi primăvară-vară. Felicitări pentru un debut frumos și magic!”, a scris Demi în descrierea videoclipului în care apare defilând.

Demi Moore a defilat pe podium la 58 de ani

Pe podiumul prezentării au mai defilat Naomi Campbell (50 de ani), Kate Moss (47 de ani) și fiica ei Lila Grace (18 ani), Bella Hadid (24 de ani) și Cara Delevingne (28 de ani).

Demi a purtat un costum negru alcătuit dintr-o jachetă cu un decolteu amplu în V și pantaloni fluizi din același material. Piesele fac parte din prima colecție couture a designerului Kim Jones pentru Fendi.

„Mulțumiri întregii echipe minunate care a făcut acest show posibil”, a scris Jones pe Instagram. „Vă iubesc pe toți!” Le-a mulțumit și modelelor care au făcut „evenimentul atât de special.”

Totodată, Jones le-a mulțumit tuturor celor care s-au asigurat ca întreaga seară să fie posibilă în limitele restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

La Insta Story, Demi a mai scris: „Mulțumesc, Fendi și Kim Jones pentru că m-ați vrut alături! Felicitări pentru frumoasa prezentare. ”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Fendi (@fendi)

Actrița a fost căsătorită de trei ori

În 1980, la doar 18 ani, Demi Moore s-a căsătorit cu muzicianul Freddy Moore care, la vremea aceea, avea 30 de ani. Cuplul a divorțat cinci ani mai târziu, în 1985.

După despărțirea de primul soț, Demi s-a căsătorit cu actorul Bruce Willis, alături de care are trei fiice, Rumer (31 de ani), Scout (28 de ani) și Tallulah (25 de ani).

Cuplul a divorțat în anul 2000, iar, în 2003, Demi a început o relație cu actorul Ashton Kutcher. Cuplul s-a căsătorit doi ani mai târziu, în 2005, și a divorțat în 2013.

Foto: Instagram

Citește și:

Văduva solistului Linkin Park, Chester Bennington, a divorțat după un an de mariaj

Logodnica lui Robin Thicke s-a fotografiat în lenjerie intimă după 6 săptămâni de la naștere

Cristina Ich și-a schimbat look-ul! A fost comparată cu actrița Sophie Marceau

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter