Ashton Kutcher ar putea fi citat ca martor în procesul unui criminal în serie de la Hollywood

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 mai 2019, 16:18
Actorul Ashton Kutcher (41 ani) ar putea fi citat ca martor în procesul unuia dintre cei mai mediatizați criminali în serie de la Hollywood, Michael Thomas Gargiulo (43 ani). 

Gargiulo este acuzat că a omorât 3 femei și e suspect în alte 7 cazuri de crimă, tot împotriva femeilor. Procesul lui a început în Los Angeles, iar actorul Ashton Kutcher ar putea fi chemat oricând pentru declarații, pentru că a cunoscut-o pe una dintre victimele presupusului criminal în serie.

Ce legătură are Ashton Kutcher cu criminalul în serie Michael Thomas Gargiulo

Se pare că Ashton Kutcher a avut o relație cu una dintre victimele criminalului în serie. În 2001, Ashton urma să meargă la un eveniment important cu iubita sa de la acea vreme, Ashley Ellerin, însă aceasta nu a mai ajuns niciodată. Fusese înjunghiată mortal în propria casă din Hollywood, de către Gargiulo, la doar 22 de ani.

Foto – Ashton Kutcher și Ashley Ellerin în 2001

Ulterior, anchetatorii au ajuns să-l chestioneze și pe actor și au aflat că intenționa să meargă la petrecerea de după Premiile Grammy, alături de Ashley. El a declarat că a sunat-o, însă tânăra nu mai răspundea la telefon. A mers la ea acasă, unde a văzut luminile aprinse și mașina parcată. Uitându-se pe geam, actorul ar fi văzut o pată roșie pe podea, însă conform declarațiilor sale, citate de LA Weekly, ar fi crezut că e vorba despre un pahar de vin care fusese vărsat. Restul detaliilor nu se cunosc, rămânând secrete în cadrul anchetei.

Conform thecut.com, poliția a ajuns la concluzia că Gargiulo a cunoscut-o pe Ashley Ellerin când s-a mutat în același cartier cu ea, în anul 2000. S-a oferit să o ajute cu diverse reparații prin casă și la scurt timp au devenit prieteni.

Anchetatorii au stabilit că, după ce a omorât-o pe Ashley Ellerin, în 2001, Gargiulo a mai omorât alte două femei, în 2005 și 2008. Cu toate că a pledat nevinovat, presa de peste ocean scrie că există dovezi clare care vor duce la condamnarea lui. În plus, se pare că în fiecare dintre cele trei cazuri de crimă, Gargiulo era vecin cu femeile pe care le-ar fi omorât.

Foto – Michael Gargiulo și cele 3 femei pe care e acuzat că le-a omorât

Separat de aceste procese, Michael Thomas Gargiulo mai este suspect și în alte 7 cazuri de crimă.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter