Foto: Lady Gaga, mai cuminte ca niciodată în Anglia

De Adina Radu, pe

Până mai ieri ieşea din casă îmbrăcată ca pentru bal mascat. Dar în ultimul timp, Lady Gaga apare în ţinute tot mai cuminţi. Oare pegăteşte o schimbare de imagine?
Aflată la Londra pentru a onora mai multe invitaţii în show-uri TV, Lady Gaga i-a lăsat cu gura căscată pe ziarişti când a ieşit din hotelul ei îmbrăcată… aproape normal.
 
Fustă neagră cu volan, top roz cu mâneci fluture şi pantofi Louboutin… o ţinută pe care ar putea să o poarte sute de alte vedete. Şi cum Gaga e cunoscută pentru faptul că poartă doar haine la care altcineva nici nu s-ar uita, e normal să te întrebi ce o fi cu ea.

Mai ales că la câteva zile a ieşit pe stradă într-o rochie albă cu imprimeu şi aplicaţii din blană şi, culmea, cu perle la gât! După ce s-a îmbrăcat în carne crudă, cine s-ar fi aşteptat ca Lady Gaga să-şi pună la gât perle?
 
Foto: Lady Gaga, mai cuminte ca niciodată în Anglia

Oare încearcă să adopte stilul clasic al britanicilor? Tot în Londra ea a fost văzută într-o salopetă cărămizie elegantă, singurele elemente care aminteau de excentrica Gaga fiind ochelarii de soare şi cerceii uriaşi.

Oricum, ţinutele ei cele mai recente nici nu se compară cu ceea ce purta până de curând. Ajunge să te uiţi la platformele enorme pe care se chinuia să meargă ca să îţi dai seama că s-a produs o schimbare.
 
Foto: Lady Gaga, mai cuminte ca niciodată în Anglia

Foto: Northfoto  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter