Pavel Bartoş, concurent la “Vocea Romaniei”

Marţi, 30 octombrie, începând cu ora 20:15 ProTV difuzează ultima ediţie a “Audiţiilor pe nevăzute” de la ”Vocea României”. Printre concurenţi se numără şi Pavel Bartoş.
Echipele vor fi completate, astfel incat fiecare antrenor va avea cate 14 elevi. In urmatoarea editie, cea a “Confruntarilor”, antrenorii vors tabili duete in cadrul echipelor lor, urmand ca in urma fiecarui duel vocal sa fie eliminat unul dintre ei. La final, din cei 7 ramasi, doi vor intra la “Cantecul decisiv”, urmand ca echipa de “live-uri” a fiecarui antrenor sa fie formata din 6 membri.
Ultima editie a “Auditiilor pe nevazute” e plina de surprize! Pe scena de la “Vocea Romaniei” va urca insusi prezentatorul show-ului, Pavel Bartos! Telespectatorii vor afla daca a reusit sau nu sa intoarca vreun scaun si ce piesa a ales sa cante maine de la ora 20:15.
In competitia de marti seara, va concura si Dalma Kovacs, pe care telespectatorii o stiu din show-ul “Land of Jokes”, de la ProTV. Dalma a venit cu unsustinator… special: un Golden Retreiver, care a insotit-o chiar si pescena! Tot in editia din 30 octombrie, participa si Elena Vasile, membra trupei Electric Fance, cei care au facut furori editia trecuta la selectia nationala “Eurovision”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter