Participă la cel mai mare Târg de Turism Online din România!

De Unica.ro, pe

Best Tourism Hypermarket, unul dintre cele mai mari hypermarketuri de călătorii din România, după traficul zilnic si lunar, vine acasă la tine cu cele mai bune oferte şi vouchere de vacanţă în timpul Târgului de Turism de la Romexpo din perioada 14-17 martie.
Hypermarketul de călătorii www.besttourism.ro a fost lansat ca urmare a nevoii pieţei turistice de a avea toate ofertele de vacanţă într-un singur loc. Best Tourism Hypermarket este agenţie online de turism cu activitate de turoperator, membra ANAT. Conceptul de „Hypermarket” acoperă o gamă largă de vacanţe, atât în destinaţiile cele mai vizitate de către turiştii din România, cât şi în destinaţii mai puţin cunoscute, dar cu grad mare de atractivitate.

În perioada 14-17 martie, mutăm Târgul de Turism de la Romexpo în mediul online pentru ca toţi românii din Bucureşti şi cei din provincie, care nu pot ajunge la Târg, să aibă acces la cele mai bune oferte şi vouchere de vacanţă. Dacă la Târgul de la Romexpo sunt aşteptaţi câteva zeci de mii de vizitatori, la Târgul Online de Turism organizat de Best Tourism Hypermarket sunt aşteptaţi toţi utilizatorii de internet din România. Au de ales dintr-o gamă variată de oferte: cu zbor charter în Grecia, Turcia, Spania, pachete care includ transportul cu autocarul sau individual, circuite în Europa, circuite exotice, litoral România, city break-uri, bilete de avion, rent a car.

Care sunt avantajele participării la Targul de Turism Online Best Tourism Hypermarket?
1) Avem toate ofertele de la Târgul de Turism de la Romexpo şi vouchere de reducere suplimentară.
2) Ofertele Best Tourism Hypermaket sunt la vânzare în toată ţara aşa că turiştii care sunt din provincie nu trebuie să vină în Bucureşti pentru a-şi achiziţiona vacanţa dorită. Trebuie doar să apeleze Call Centerul şi consilierii în turism îi pot sfătui ce sejur să aleagă în funcţie de destinaţie, buget, perioadă.
3) Turiştii pot plăti simplu şi comod: online – cu cardul, prin virament sau depunere directă la bancă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter