Invitaţie mega, ultra, “crazy” speciala la Targul de Turism de la Romexpo

De Unica.ro, pe

Christian Tour Group te aşteaptă anul acesta la Târgul de Turism al României (desfăşurat la Romexpo, în perioada 14-17 martie) cu sejururi de 1 euro, reduceri de 90 la sută, vacanţe gratuite, taxe de aeroport gratuite, turbo earlybooking-uri şi multe alte surprize pentru cei care vara asta nu suportă să stea acasă. Evident, promoţiile sunt valabile doar pe perioada Târgului de Turism.
Nebunie, şoc şi frenezie la Christian Tour Crazy Shake. Toată lumea se bâţâie, se scutură şi se”descordează” prin terapia antistres de la standul Christian Tour Group de la Romexpo. Apoi pleacă în vacanţă cu cele mai nebune, mai şocante şi mai frenetice oferte ale anului.

-sejururi cu 1 euro

– reduceri de 90 la suta

– vacante gratuite

– taxe de aeroport gratuite

– turbo earlybookinguri

– multe alte surprize pentru cei care vara asta nu suportă să stea acasă

”Ne-am propus ca în 2013 să nu mai lăsăm acasă niciun turist din România care-şi doreşte să plece în vacanţă, spune Cristian Pandel, manager Christian Tour. Aşa că la Târgul de Turism venim cu un concept nou, pe care l-am denumit Crazy Shake şi care e inspirat din fenomenul Harlem Shake, cea mai virală metodă de combatere colectivă a stresului. După câteva minute în care toată lumea scapă de stres, scuturându-se în fel şi chip pe ritmurile atât de specifice, începe nebunia ofertelor de nerefuzat. Suntem alături de toţi turiştii noştri şi îi sprijinim, atât în ceea ce priveşte consultanţa turistică, cât şi găsirea unor vacanţe croite pe buzunarul lor.”

“La Târgul de Turism de la Romexpo oferim vacanţe la 1 Euro. De asemenea, avem taxe de aeroport gratuite pentru charterele de Grecia si Turcia, pe toata perioada Târgului”, declară Teodor Călimănescu, director Europa Travel.

“Extindem reducerea early booking de 52% pentru o croazieră all inclusive Brizele Mediteranei, cu plecare începând din 7 mai. În tariful de 549 Euro/pers. (care include reducerea de 52%) sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, 7 nopţi cazare cu all inclusive şi asistenţă turistică. La bordul vasului, turiştii au toate facilităţile de lux: jucuzzi, SPA, saună, masaj, cocktailuri, shopping duty free şi vor ajunge în Florenţa, Pisa, pe Coasta de Azur, dar şi în Barcelona şi Tunisia. În plus, avem reduceri de până la 40% în destinaţii precum Grecia şi Dubai”, declară Marius Pandel, director Pegas Holidays.

“Cu cele 300 de unităţi de cazare în portofoliu, de la Mamaia şi până la Vama Veche, putem spune că avem, de departe, cea mai diversificată ofertă de vacanţă pentru litoralul românesc. Agenţia Bibi Touring este specializată exclusiv pe vacanţe în România şi este prima care a adus în ţară conceptul de înscrieri timpurii şi Bebe All. Prin urmare, la Târgul de Turism de la Romexpo, oferim gratuităţi şi facilităţi pentru familiile cu copii. Ca noutate, avem programul Senior Voyage pe litoralul românesc, dar şi vacanţe în zone montane din România, în Deltă şi city break-uri în oraşe importante din România”, declară Adrian Voican, director Bibi Touring.

Citeşte mai multe pe blogul Ciprian a fost acolo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter