Cât costă un sejur în Croaţia vara aceasta

De Nicoleta Galeteanu, pe

Croaţia rămâne una dintre cele mai accesibile destinaţii pentru vacanţa de vară. Chiar dacă anul trecut, criza economică a determinat ieftiniri mai mari, şi în acest an…
 …poţi profita de oferte excelente pentru un concediu de vis.

Află ce alte destinaţii sunt accesibile în acest an pentru vacanţa ta de vară.

Ofertele all inclusive la hotelurile de cinci stele, cu bilet cursă charter inclus, ajung şi până la 1000 de euro de persoană. Dar, având în vedere că hotelierii străini respectă ratingul stelelor, deci calitatea serviciilor, te poţi orienta fără compromisuri la hotelurile de 2, 3 sau 4 stele, unde preţurile scad până la 400 de euro, cu tot cu transport.

Iată care sunt cele mai bune preţuri la sejururi, dacă vrei să petreci concediul la malul Adriaticii.  

Dubrovnik

Pe coasta de sud a Croaţiei, popularul oraş – port este o atracţie fantastică pentru turiştii care îmbină relaxarea pe şezlong, scufundările, vizitele la fabuloasele sale atracţii turistice şi, desigur, distracţia palpitantă  de noapte.

Ofertele pentru un sejur de 8 zile pornesc şi de la 570 de euro, dacă alegi oferta Meridian Travel, iar preţul include cazarea la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus şi bilet de avion. O ofertă similară propune şi agenţia Elysse Travel, unde pentru 7 nopţi în frumoasa staţiune plăteşti 530 de euro, la un hotel de două stele, iar la Interra, preţurile pornesc de la 415 euro pentru vacanţele în Dubrovnik.

O alternativă economică sunt casele de vacanţă din apropierea staţiunilor. Şi aici ai vedere la mare, beneficienzi de acelaşi confort – găseşti informaţii despre renovarea pensiunilor în oferte – şi, cel mai important, cheltuieşti de două ori mai puţin. La agenţia Maran Turism, de exemplu, tarifele pornesc de la 350 de euro pentru un sejur de două săptămâni, într-un apartament ultra utilat într-o casă de vcaanţă.

Pentru luna august, preţurile sunt mai mari, aceeaşi ofertă fiind 440 de euro, fără transport însă.

Pe insule

Pentru un sejur şi mai exotic, te poţi orienta spre una dintre cele aproape 1.200 de insule cu care se făleşte Croaţia. Pe insula Krk, o noapte la un hotel de trei stele costă în medie 40 de euro, cu demipensiune inclusă. Pentru un sejur complet – transport, cazare, transferuri şi taxe de staţiune – plăteşti puţin peste 400 de euro, dacă alegi oferta agenţiei Prestige Tours.

Mai poţi închiria şi apartamente, o soluţie şi mai avantajoasă, preţul pentru o noapte începând de la 135 de euro de persoană. În cazul acestui tip de oferte, transportul este de cele mai multe ori individual.

Coasta Dalmată

Locul „sfânt” al turiştilor din toată lumea care aleg Croaţia este la fel de accesibil. Fabiola Turism îţi propune un sejur incitant cu autocarul, pe traseul Budapesta – Lacul Balaton, Ungaria, – Zagreb – Crikvenica.

Sejurul de 10 zile (2 nopţi în Ungaria şi 5 nopţi în Croaţia) costă 370 de euro, cu cazare şi demipensiune la hoteluri de 2 şi 3 stele.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter