Călătorii TV Travel: Cum te distrezi în Croaţia?

De Madalina Racorean, pe

Dacă ai „frunzărit” alături de iubitul tău ofertele de vacanţă ale acestei veri şi nu ai reuşit cu niciun chip să te orientezi spre o destinaţie care să-ţi ofere vacanţa ideală, noi vă dăm soluţia…
Venim cu o propunere care ar putea împlini visul de a petrece clipe de neuitat în cele mai frumoase plaje ale Croaţiei, un loc despre care se vorbeşte întotdeauna la superlativ, de toţi turiştii care l-au vizitat. Plajele din această ţară sunt printre cele mai frumoase din lume şi oferă pentru tineri distracţii cum puţini au bănuit vreodată.

Branje din Dubrovnik, staţiunea tinerilor şi a vedetelor

Plaja este localizată în staţiunea turistică Dubrovnik, cu nisip alb şi prundiş, dar şi cu vedere spre centrul oraşului. Localitatea este una dintre cele mai frumoase porturi ale mării Adriatice. Aici poţi întâlni foarte multe vedete sau artişti din toate colţurile lumii, veniţi să îşi petreacă vacanţe de neuitat. Dacă vei mege in Branje, e bine să îţi rezervi din timp camere la casele localnicilor, adică la particulari, pentru că astfel vei economisi mai mulţi bani decât în cazul în care ai lua o cameră în hotel. Demipensiunile au preţuri cuprinse între 21 şi 40 de euro pe noapte.

Plaja din Korcula pentru gurmanzi şi jucătorii de volei

Insula Pag, ticsită de tineri

Este locul unde se contopeşte relaxarea cu distracţia. Până la urmă ce poate fi mai frumos într-o vacanţă… Numai că aici, în Novalja, distracţia ţine doar până la data de 1 septembrie, când se termină sezonul şi staţiunea devine una obişnuită. Nu vei mai găsi baruri şi discoteci, nici alte locuri în care să te poţi destrăbăla în voie până la răsăritul soarelui.Cele mai cunoscute cluburi sunt Calypso, un local elegant, cu preţuri piperate, Aqvarium, un club în care fiţele sunt la ordinea zilei, (mai ales că deţine sectorul V.P.I), băuturile se ţin la rece în apă, iar chenerii umblă cu tava sub care întotdeauna există un şervet alb, apretat. Preţurile nu sunt foarte mari, un prânz e în jur de 30 de euro. Un alt local în care se adună lume multă, mai ales după ora 16:00 la „after beach party” se numeşte Papaya, un club unde te poţi da într-un tobogan cu apă, sau poţi savura băutura preferată într-un bar acoperit cu stuf. În rest atmosferă creată de animatoare, bere şi cocktail-uri la litru, dar şi muzică de ţopăială

Insula Hvar, vizitată de Paris Hilton

E drept că e o insulă foarte frumoasă, însă aici vin de obicei oamenii cu foarte mulţi bani. Dacă nu ai pretenţii prea mari, o poţi vizita măcar pentru o zi. Vei fi înmărmurită de frumuseţea acestui oraş-medieval, care se numără printre cele mai apreciate staţiuni ale lumii. Vedetele întâlnite des de localnici sunt Paris Hilton şi Jack Nicholson. Nu lipsesc magazinele cu firme mari, dar nici peisajele naturale de o frumuseţe rară. Plaja e înţesată de baruri, cu preţuri uşor piperate, dar nu inaccesibile. Localul cel mai populat se numeşte Miss Piggy, numai că aici 50 g de whiskey te vor costa peste 4 euro, iar o apă aproape 2 euro. Cel mai bine e să te rupi de tot ce înseamnă cheltuială în Hvar şi să admiri peisajele. Sătucurile din împrejurimi, în care sunt împrăştiate case cu iz medieval, oferă o privelişte aparte, ce merită contemplată.

Află de ce se adună cei mai mulţi tineri pe plaja Bacvice din Croaţia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter