Unde să mergi în vacanţă fără iubitul tău?

De Steluţa Năstase, pe

Ce ai zice de o evadare după modelul fetelor din „Sex in the City”? Poţi să stai ore întregi la shoppping, să iei cu asalt cele mai cool cluburi, să flirtezi un pic cu localnicii disperaţi după est-europence şi să te întorci acasă şi cu ceva jucării sexuale!

Emiratele Arabe Unite – shopping exotic şi miliardari frumoşiCarrie, Miranda, Samantha şi Charlotte din ”Sex in the City” au ajuns în Abu Dhabi pentru o săptămână de petreceri. Acest oraş bogat, capitala petrolului din Emiratele Arabe Unite (EAU) te  atrage spre souk-urile exotice şi centrele artizanale ale beduinilor. Un loc bun pentru a începe shoppingul este Centrul Fundaţiei Culturale care cuprinde ateliere de lucru şi magazine numite generic Heritage Corner (Colţul de Patrimoniu). Vei admira meşteşugarii care fac coşuri din frunze de palmier, ţesături şi broderii. Pentru turiste, localnicii fac tatuaje cu henna folosind metode tradiţionale, aşa că e momentul să obţii acel tatuaj la care visai, pe spate sau pe gleznă. Pentru a simţi gustul bogăţiei din Emiratele Arabe Unite, mergi în mall-urile strălucitoare din Abu Dabi. Arabii milionari vin aici din tot Orientul Mijlociu pentru a cumpăra bijuterii de aur şi genţi Louis Vuitton. Cu noile achiziţii, pregăteşte-te să apari ca o divă în Dubai, la cele mai cool petreceri de pe celebra Palm Island, o insulă artificială, fără inhibiţii, construită de arabi. Aici poţi explora topless plajele în timp ce bei şampanie şi flirtezi cu un şeic, sau poţi să dansezi nud. Atenţie, tinerii beduini multimiliardari sunt cu ochii cât cepele pe europencele apetisante.

Mykonos – petreceri interminabile şi amor nebun în braţele zeilor

Odată ce ai ajuns în Mykonos vei realiza că ziua are la fel de multe opţiuni ca şi noaptea. Totul începe cu imaginea perfectă a drumurilor labirintice care te conduc spre cluburile vibrante, doar eşti în capitala distracţiei, care concurează cu succes Ibiza. Lounge Bar, de la Hotel Belvedere oferă privelişti uluitoare spre apusul de soare şi te ademeneşte cu meniu delicios şi decor creat de renumitul designer de nuntă Colin Cowie. Sunset Central sau Kastro aflat lângă biserica Paraportiani este renumit pentru muzica clasică şi pentru cocktail-urile daiquiris cu rom, lămâie, zahăr şi alte bunătăţi. În Astra te şi distrezi, te şi relaxezi în camerele moderniste, cu locuri minunate în interior, dar şi în aer liber. Canapelele sunt foarte confortabile, iar dacă ţi se face poftă de dans DJ-ii de top din Atena îţi satisfac capriciile muzicale. Chiar la intrarea în oraş dinspre vechiul port, restaurant-bar-clubul El Pecado are o mare varietate de gustări tapas, sangria, băuturi pe bază de rom combinat cu ritmurile latine. Trebuie doar să urmezi muzica cu stil! Pentru reduceri, nord – europencencele iau cu asalt New Faces, unde happy hour se extinde de la 21 până la miezul nopţii. Şi dacă tot ai ajuns aici, ai toate şansele să te laşi purtată de val şi să te trezeşti din beţie în braţele unui grec frumos, cu corp de Adonis, şiretenie de Zeus şi trident de… Poseidon.

Află mai multe despre hotelul Adam şi Eva, destinat exclusiv adulţilor, pe tvtravel.ro.

Royal Carribean, croaziere pentru burlăciţe

Cu prietenele poţi aranja o super croazieră ca între fete pe vasul Singles Cruise care apaţine Grupului Travel Leaders Leisure. Aici se organizează petreceri pentru toate vârstele, aşa că este important să le precizaţi grupa de vârstă în care vă încadraţi pentru a nu nimeri la o petrecere 50+. Băieţii şi fetele din întreaga lume sosesc singuri şi se combină de-a lungul sejurului cu personele potrivite, aflat şi ele în căutarea aventurii. Uită de romantismul asociat cu vasele de croazieră, şi dă frâu liber dansului la petrecerile private! Ai la dispoziţie bunătăţi după pofta inimii de care te poţi bucura fără ca nimeni să-ţi spună că te îngraşi, nopţi disco, activităţi sportive şi excursii de grup, plus un director de croazieră doar la dispoziţia voastră. Puteţi încerca şi croazierele tematice, cum ar fi Cruise Carnival sau Rock Boat live concert, care atrag anual grupuri mari de tineri. Navele Royal Caribbean sunt gata pregătite să satisfacă chiar şi cele mai neobişnuite capricii ale tinerilor, aşa că s-au pregătit cu un perete de alpinism de 200 de  metri, patinoare, bowling şi piscine cu valuri.

Află mai multe despre spectacolele de sex live din Amsterdam pe tvtravel.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter