O româncă s-a infectat și a murit de COVID-19 după ce a băut o cafea

De Oana Savin, pe
O tânără româncă a murit din cauza COVID-19 după ce a băut o cafea cu colegii, la serviciu. Pare greu de imaginat, dar o clipă de relaxare a costat-o viața. Povestea ei a fost spusă în mediul online de sora ei, medic la Spitalul de Arși din București.

Nicoleta Ilie este unul dintre salvatorii victimelor de la Colectiv. Femeia trăiește în prezent o adevărată drama: noul coronavirus i-a furat sora.

Tânăra s-a infectat cu SARS-CoV-2 în momentul în care a băut o cafea alături de colegi, într-o pauză, la serviciu. Aceea a fost singura clipă în care a renunțat la mască.

„Trăiesc cea mai tristă perioadă din viața mea. Mi-am pierdut sora răpusă de Covid. Nu era în vârstă, cu siguranță dacă nu lua acest virus mai avea mult de trăit. A fost foarte prudentă în această perioadă. O singură greșeală, la o cafea servită la serviciu în care a stat fără mască a dus la infectarea ei”, a scris medical pe Facebook.

Citește și: Alexandru Rafila, despre pacienții asimptomatici: „Discuția aceasta legată de internarea cu forța mi se pare ușor exagerată”

„Nu pot să descriu ce am trăit în aceste două săptămâni în care a stat internată. În general nu scriu și nu postez pe fcebook dar dacă ați simți măcar puțin din durerea asta poate v-ați gândit mai mult înainte să vă comportați prudent. Mai gândiți-vă! O mască nu e atât de greu de purtat!”, a povestit ea.

Până pe data de 29 iunie în România au fost confirmate 26.582 de cazuri de COVID-19, dintre care 1.634 persoane au decedat.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter