O femeie a născut în toaleta unui fast food

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 10 august 2018, 16:25
O femeie care consumase heroină a născut în toaleta unui restaurant de tip fast-food din Ohio, Statele Unite ale Americii, bebelușul fiind găsit în una din cabine.

Elizabeth D. Sanders, în vârstă de 26 de ani, a intrat în baia fast food-ului unde a născut copilul.

Managerul restaurantului a mers la baie pentru a verifica ce s-a întâmplat cu femeia, care lipsea de mult timp, relatează Miami Herald.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, cabina de toaletă era plină de sânge, iar Sanders stăte pe jos cu heroina lângă ea.

Citește și: A mers la medic din cauza unor migrene, iar medicii i-au zis că mai are doar 24 de ore de trăit

Femeia a declarat polițiștilor că a suferit un avort.

Bebelușul a fost descoperit în toaletă, cu fața în apă, atunci când a sosit ambulanța. Nou-născutul a fost salvat și transportat la Centrul Medical Arena, unde a primit îngrijirile necesare.

După ce a fost tratată la același centru medical, femeia a fost arestată și și-a recunoscut vinovăția.

Iubitul lui Elizabeth, Zachary Frey, care are tot 26 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență în parcarea restaurantului. El stătea pe scaunul șoferului.

Bărbatul a fost și el arestat și acuzat pentru deținere de droguri și conducere sub influență. După ce și-a revenit, el a spus polițiștilor că iubita sa era însărcinată în opt luni și că a folosit heroină în acea zi, „dar nu mai utilizase de peste o săptămână”.

Cu câteva zile înainte, mama lui Sanders a sunat la poliție pentru a anunța că fiica sa este însărcinată în nouă luni și este dependentă de heroină.

Ofițerii deja o căutau pe femeie când a fost descoperită în toaleta restaurantului.

Citește și: Cuplu, furios că fotograful le-a modificat pozele de logodnă

Elizabeth a declarat că trebuia să nască pe 5 august, dar bebelușul a venit cu două zile mai devreme. De asemenea, ea a recunoscut că Frey este tatăl.

Tânăra a afirmat că a „crezut că are nevoie la toaletă când a născut” și nu își mai amintește nimic după asta.

Sanders a recunoscut că se droghează, însă în ziua respectivă credea că ia valium și nu și-a dat seama că era de fapt heroină.

Femeia intenționează să meargă la dezintoxicare după ce va fi eliberată din custodia poliției, în speranța că va obține custodia copilului.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter