Adela Popescu, primele declarații despre a treia naștere: „A fost un travaliu greu”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 12 iulie 2021, 11:03

Adela Popescu (34 de ani) și Radu Vâlcan (44 de ani) au devenit părinți pentru a treia oară pe 11 iulie 2021. Prezentatoarea TV a dat naștere unui fiu. Cuplul mai are împreună doi băieți, Alexandru (5 ani) și Andrei (2 ani).

„Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. :))) Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore.

Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvanii de frățiori ce îl așteaptă acasă. Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și acum, la nașterea lui, la fel ca a frățiorilor, plouă”, a scris Adela în mediul online, în dreptul primei imagini cu bebelușul nou născut.

Adela Popescu, primele declarații despre a treia naștere: „A fost un travaliu greu”

Ulterior, actrița a mai oferit câteva detalii la Insta Story. „Am născut, yay. Acum sunt bine, sunt în salon, cu bebelușul lângă mine. S-a întâmplat mai de dimineață, dar nu am avut putere să fac nimic, nici story, nici nimic. A fost un travaliu greu, dar bebelușul e bine, eu sunt bine, slavă Domnului”, a început Adela.

„Vă promit că mâine, când o să am mai multă forță și o să fiu mai detașată și o să văd mai limpede, o să vă dau mai multe detalii. Vă mulțumesc pentru toată susținerea din perioada asta. Trebuia să vă anunț. Vă pup”, a încheiat prezentatoarea TV.

Citește și:

Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan. „Am fost simpli colegi”

Adela Popescu a vorbit despre temerile sale înainte de a treia naștere

Cum se pregătește Adela Popescu pentru viața cu trei copii: „Momentan, îmi pare o utopie, dar ne vom strădui

Invitat de curând în podcastul lui Mihai Morar (39 de ani), Fain & Simplu, Radu a dezvăluit că a plâns când Adela a născut primul lor fiu. „Când Adela era în travaliu, am plâns. A fost în travaliu 12 ore la prima sarcină. Am plâns pentru că o auzeam pe ea, prin ce dureri trecea.

De fapt, așa a fost la ambii copii. Din cauza unei probleme pe care o are la spate, practic, sarcinile îi apăsau pe nervul sciatic. Durerile erau cumplite, așa că am plâns de față cu toți. A urlat ore. Mai tăcea, iar urla. A trecut prin două nașteri naturale și vrea și a treia să fie la fel.

La Andrei, travaliul a durat 5 ore, dar durerea a fost mai mare, pentru că efectiv a născut pe viu, fără ca epidurala să-și facă efectul. Acum suntem pe final de sarcină, deja are contracții foarte dureroase. Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat”, a povestit Radu Vâlcan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter