O bunică din Ucraina a ucis opt soldați ruși cu prăjituri făcute în casă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 martie 2022, 13:34

O femeie din Ucraina a ucis opt soldați ruși după ce le-a dat să mănânce prăjituri otrăvite cu zinc. Cazul a fost prezentat de agenția de presă ucraineană Unian, după ce consilierul Ministerului Afacerilor Interne, Anton Gerashchenko, a publicat câteva interceptări audio dintre trupele rusești aflate la locul incidentului, notează presa străină.

Nu avem ce mânca. Bombardăm magazinele! Murim de foame. O bunică ne-a adus prăjiturile și opt oameni au murit intoxicați cu zinc – s-ar auzi în interceptările respectivă.

În ultima perioadă se vorbește din ce în ce mai des despre problema lipsei de hrană care pune stăpânire pe armata lui Vladimir Putin. Soldații ucraineni au făcut publice o serie de imagini în care arată cum sunt rațiile de mâncare pe care le au soldații ruși. Conservele cu care rușii ajung în Ucraina și care ar trebui să le asigure hrana sunt expirate din 2015.

Citeşte şi: Unde sunt îngropați ucrainenii uciși de ruși, după ce cimitirele le-au fost bombardate

Acesta nu este singurul caz în care femeile rămase în Ucraina își dovedesc curajul și ingeniozitatea în lupta împotriva inamicului. La începutul lunii martie, o ucraineacă a doborât o dronă ruseascu cu ajutorul unui bircan cu roșii murate. Femeia a aruncat cu murăturile spre dronă și a reușit să o nimerească și să o distrugă.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter