Nelu Tătaru și viața personală în pandemie: „Umblam prin diferite focare. Când reveneam acasă, mi-era teamă să-mi ating copilul”

De Unica.ro, pe

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit, în cadrul uni interviu pentru Libertatea, despre timpul petrecut în perioada pandemiei departe de copilul lui, de 10 ani, și de soție.

Ministrul Sănătății a mărturisit că în perioada de vârf a pandemiei, când a fost nevoit să umble prin diverse focare de infecție, îi era teamă să se întoarcă la familie. A stat departe de copil și de soție timp de cinci săptămâni. După tot acest timp, revederea cu familia a fost un moment extrem de emoționant pentru Tătaru.

Citeşte şi: Nelu Tătaru, despre pandemie: „Suntem pe o pantă descendentă. La finalul verii, viața va reveni la normal”

„Copilul nu putea să spună nimic când m-a revăzut. Plecasem de acasă cu cinci săptămâni în urmă, secretar de stat, veneam ministru. Copilul venea la mine, voia să mă atingă, voiam și eu să-l ating, dar îmi era frică. Și acum când ajung acasă, stă lipit de mine. Îmi simte lipsa. Dar înțelege și înțelege situația. Vrea să se facă, în continuare, doctor. Și acesta este un lucru important”, a destăinuit ministrul cu emoție în glas.

Nelu Tătaru a mai vorbit și despre clipele grele trăite soția sa în perioada în care el a lipsit de acasă.

Citește gratuit ediția de iunie a revistei Unica. O găsești AICI

„Soția mea a avut răbdare și înțelegere. A fost o perioadă grea, în care a fost și mama, și tată. Însă a înțeles și momentul, și menirea, și importanța a ceea ce am traversat cu toții”, a adăugat Nelu Tătaru.

sursa foto – captura YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter